Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Mία ακόμη ''άμεση παρέμβαση'' της κίνησης μας σήμερα το πρωί, όταν ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε εντολή για διακοπή ηλεκτροδότησης σε ηλικιωμένη άνεργη και χωρίς εισόδημα καρκινοπαθή στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Mία ακόμη ''άμεση παρέμβαση'' της κίνησης μας σήμερα το πρωί, όταν ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε εντολή για διακοπή ηλεκτροδότησης σε ηλικιωμένη άνεργη και χωρίς εισόδημα καρκινοπαθή στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Οπως μάθαμε υπήρχε πρόβλημα στο να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, αφού η παροχή ήταν στο όνομα της μητέρας της που χάθηκε πρόσφατα.

Ο λογαριασμός της είχε φτάσει τις 2000 ευρώ και αδυνατούσε να καταβάλλει χρήματα αφού είναι άνεργη και είχε δοθεί εντολή διακοπής για σήμερα.

Επικοινωνήσαμε άμεσα μέ τη διοίκηση της ΔΕΗ, επισημάναμε το πρόβλημα και εντός ημέρας δόθηκε λύση, τόσο στο να μην γίνει η διακοπή της ηλεκτροδότησης, οσο και νά βοηθηθεί με ''εσωτερικές διαδικασίες'' .ωστε να αλλάξει το όνομα της παροχής στο όνομά της.

Ηδη απο τριμήνου έχει συσταθεί και λειτουργεί ''ειδική επιτροπή'' στη Χαλκοκονδύλη, στα πλαίσια της συνεργασίας και των προτάσεων της κίνησής μας πρός τη ΔΕΗ, ώστε να αποκαθίστανται αδικίες σε περιπτώσεις όπως η σημερινή και να αποφεύγονται ακραίες καταστάσεις και τραγικά περιστατικά (τετραπληγική στο Ηράκλειο το καλοκαίρι που δέν είχε ενταχθεί στο Κ.Ο.Τ.)

Η ''ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ'' συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς, απόλυτη συνειδητοποίηση και ευθύνη, να προσπαθεί καθημερινά όχι μόνο να δίνει λύσεις με επανασυνδέσεις όπου κρίνεται απαραίτητο και υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα, αλλά με επισημάνσεις και προτάσεις πρός τη διοίκηση της ΔΕΗ, να προσπαθεί να δίνει βιώσιμες και ουσιώδεις λύσεις όχι για πρόσκαιρη, αλλά για οριστική επίλυση σοβαρών και δισεπίλυτων προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη καθημερινότητα των νοικοκυριών-καταναλωτών της ΔΕΗ.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...