Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/1 ΣΤΙΣ 3.30μμ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. Ο ''συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του με σκοπό την ανακοπή πλειστηριασμών-δήμευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας, απευθύνει κάλεσμα πρός όλους για την αυριανή κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14/1 ΣΤΙΣ 3.30μμ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.
Ο ''συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του με σκοπό την ανακοπή πλειστηριασμών-δήμευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας, απευθύνει κάλεσμα πρός όλους για την αυριανή κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.

Ηδη οι συνεχείς παρεμβάσεις μας κάθε Τετάρτη, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένας πλειστηριασμός σε αυτό το διάστημα, κάτι που σε πρώτη φάση ικανοποιεί απόλυτα και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, τους στόχους, τον προσανατολισμό και το σκοπό για τον οποίο αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στη περιοχή μας.

Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας, έχοντας σαν τελικό στόχο την ''διαφύλαξη στο απόλυτο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών'', που βιώνοντας τη βαρβαρότητα των μνημονιακών πολιτικών, βρέθηκαν σε εργασιακό και κοινωνικό αποκλεισμό γινόμενοι θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης που σαν τσουνάμι, σαρώνει και ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Μία απο τις σημαντικές παραμέτρους και ανησυχίες μας μας, είναι η διασφάλιση της ''συνεχούς επαγρύπνησης και ετοιμότητας'' των πρωτοβουλιών και όσων συμμετέχουν σε αυτές και η αποτροπή του εφησυχασμού και της χαλαρότητας λόγω της προεκλογικής περιόδου, αλλά και των προσδοκιών που δημιουργούνται απο τις εξαγγελίες των κομμάτων που διεκδικούν την διακυβέρνηση του τόπου.

Επισημαίνουμε, οτι σε κάθε περίπτωση και πέρα απο οποιαδήποτε πολιτική αλλαγή, οι πλειστηριασμοί που πλέον παίρνουν τη μορφή δήμευσης της περιουσιας των πολιτών, αφού στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι αποτέλεσμα των συνεπειών απο τις πολιτικές της τελευταίας τετραετίας, δεν σταματάνε.
Θα συνεχίσουν να αποτελούν βρόγχο στο λαιμό των πολιτών και υποχρέωση όλων είναι να συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς να πιέζουμε, να παρεμβαίνουμε, να συνεχίσουμε να αποτελούμε τροχοπέδη στη συνέχιση του ''τελευταίου δράματος που συντελείται στο τόπο'', να μην παραμένουμε απλοί θεάτες, να μην παραμένουμε συνυπεύθυνοι και συνένοχοι στο συντελλούμενο έγκλημα, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο, να αποτελέσουμε το ''βασικό δομικό υλικό της λύσης και οχι του προβλήματος''

''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ''

ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ''ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Β'ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΣΠ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ''ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ''

ΑΓΚΑΛΙΑ.ΖΩ,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ & ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...