Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Συνεχίζεται το μπαράζ κινητοποιήσεων στο ειρηνοδικείο Νίκαιας για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Για ακόμη μία φορά δεν πραγματοποιήθηκαν πλειστηριασμοί στο ειρηνοδικείο Νίκαιας, αφού δεν προσήλθαν οι συμβολαιογράφοι.
Τα μέλη του συντονισμού μας έδωσαν κανονικά το παρών σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, συνεχίζοντας το μπαράζ κινητοποιήσεων για την αποτροπή των πλειστηριασμών, της εκποίησης και δήμευσης της περιουσίας των πολιτών.
Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι τέσσερις πλειστηριασμοί σπιτιών που όμως δεν πραγματοποιήθηκαν και αυτό οφείλεται στη καταλυτική παρουσία του συντονισμού μας που έχει καταστήσει σαφές προς όλους, οτι δεν θα επιτρέψουμε για οσο διάστημα δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση και δεν προωθείται ενα πλαίσιο προστασίας της περιουσίας των πολιτών, να πραγματοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ αλλά κανενός περιουσιακού στοιχείου συμπολιτών μας, που βρέθηκαν εκτεθειμένοι και ανυπεράσπιστοι στη δίνη της βαρβαρότητας του μνημονίου και της ανθρωπιστικής κρίσης.
Λόγω της αργίας της επόμενης Τετάρτης ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την μεθεπόμενη Τετάρτη 1/4 στις 3.30 μμ. στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...