Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Πέρα απο τις όποιες ''θετικές πολιτικές εξελίξεις'' που προήλθαν απο τις Εθνικές εκλογές (και θα τις στηρίξουμε απόλυτα) σε σχέση με το προηγούμενο ''ολοκληρωτικό καθεστώς'' που διέλυσε τη χώρα και το λαό, η ζωή συνεχίζεται, η ανθρωπιστική κρίση δηλώνει διαρκώς παρούσα, οι κοινωνικές διεκδικήσεις συνεχίζονται, ο αγώνας του κινήματος συνεχίζεται.
Σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, θεωρούμε οτι δεν υπάρχει καμμία θετική εξέλιξη, αφου η νομοθέτηση μέχρι το τέλος του 2015 για τη προστασία της πρώτης κατοικία, είναι απλά ''μαγική εικόνα'' χωρίς να δίνει ουσιαστική και πάγια λύση σε κανένα πρόβλημα.
Εκτός του οτι το μέτρο είναι προσωρινό και κάποια στιγμή θα πάψει να ισχύει (κάτι που δημιουργεί εκ' των πραγμάτων ανασφάλεια) η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται απο το δημόσιο τα ασφαλιστικά ταμεία. ακόμη και απο τους δήμους, που συνεχίζουν απτόητοι να τα δημεύουν.
Οταν επιμένουμε να ζητάμε σαν κίνημα τη προστασία του συνόλου της περιουσίας για οφειλές που προήλθαν κατά τη περίοδο 2010-2014, αυτό δεν είναι ούτε βίτσιο, ούτε κάποια εμμονή χωρίς αιτία, αλλά έχει τη εξής απλή λογική.
Κατ'αρχάς θεωρούμε υποχρέωση μιας κυβέρνησης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, να υπερασπιστεί όσα μαζί μέχρι χθές διεκδικούσαμε απο το ίδιο μετερίζι και αυτά είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε εδώ.
Οταν λοιπόν λέμε οτι προστατεύουμε μόνο τη πρώτη κατοικία (και αυτή μόνο απο τις τράπεζες κάτι που γίνοταν και μέχρι χθές) και αφήνουμε στο έλεος των τραπεζιτών και του δημοσίου την υπόλοιπη περιουσία, τότε απλά και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμε στην απόλυτη εξαθλίωση και την αυτοκτονία εκατομμύρια πολίτες, αφού θα συμβεί το εξής.
Θα χάσουν σταδιακά ολα τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν και θα έχουν μείνει (οσοι διαθέτουν) με τη πρώτη κατοικία και αυτή έρμαιο στις διαθέσεις της εκάστοτε κυβέρνησης, που μπορεί να τους την αφαιρέσει με μία απόφαση σε χρόνο ντε τε.
Λέμε ΟΧΙ λοιπόν στο ''πολιτικό τρίκ'' και την αυταπάτη της προστασίας της πρώτης κατοικίας απαιτώντας τη συνολική προστασία της περιουσίας για οφειλές που προήλθαν κατα τη περίοδο της μνημονιακής βαρβαρότητας 2010-2014, που άφησε πίσω της μια ρημαγμένη χώρα και έναν λαό στην απόλυτη εξαθλίωση και στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
Υποχρέωση μιας Ριζοσπαστικής κυβέρνησης, είναι να οδηγήσει το λαό με απόλυτη ασφάλεια και οσο το δυνατόν συντομότερα, τη μεταβατική αυτή περίοδο προς τη κανονικότητα, με γενναίες αποφάσεις, ρήξεις και συγκρούσεις με τις συντηρητικές τακτικές και οφείλει την ''οριζόντια καταστροφή που επήλθε να την αναστρέψει με οριζόντιες διορθώσεις.
Κάθε άλλη πολιτική προσέγγιση μας βρίσκει αντίθετους και θα μας βρίσκει απέναντι μέχρι την αποκατάσταση της τάξης.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...