Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η Συνέλευση γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας απευθύνει κάλεσμα σε Δ.Σ. σωματείων, ομοσπονδιών, ενώσεις συνταξιούχων, φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, μαζικούς φορείς της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά εργατικές λέσχες, επιτροπές ανέργων και επισφαλώς εργαζόμενων, για συντονισμό και κοινή πάλη για τα ζητήματα της υγείας.

Η Συνέλευση γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας απευθύνει κάλεσμα σε Δ.Σ. σωματείων, ομοσπονδιών, ενώσεις συνταξιούχων, φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, μαζικούς φορείς της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά εργατικές λέσχες, επιτροπές ανέργων και επισφαλώς εργαζόμενων,  για συντονισμό και κοινή πάλη για τα ζητήματα της υγείας.
Τα νοσοκομείο της Νίκαιας, όπως και τα υπόλοιπα νοσοκομεία, στενάζει από τις ελλείψεις σε προσωπικό, σε φάρμακα και υλικά. Οι γιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δουλεύουν στα όρια της εξουθένωσης, με απλήρωτες εφημερίες και υπερωρίες, κλινικές υπολειτουργούν. Αυτή η κατάσταση δεν αφορά μόνο τους υγειονομικούς αλλά όλο το λαό της περιοχής. Όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του λαού στερείται το δικαίωμα στην υγεία, αναγκάζεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για φάρμακα, εξετάσεις, νοσήλια. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει συζήτηση και συντονισμός για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.
Καλούμε σε σύσκεψη την Τρίτη 7/4/2015 στις 13.00 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, για να απαιτήσουμε δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και να αποφασίσουμε κοινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...