Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


 Mε αφορμή ενα ακόμη ψήφισμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για συλλογή υπογραφών, προκειμένου να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς και χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τέτοιες προσπάθειες που μπορεί να είναι σημαντικές, όμως επικεντρώνονται στη δύναμη της '' βίρτουαλ και απρόσωπης συμμετοχής'' που έχουν δείξει οτι δεν μπορεί να έχουν αποτέλεσμα παρά μόνο να δημιουργούν ενα ''αίσθημα ολοκλήρωσης του επαναστατικού μας καθήκοντος , θα θέλαμε να επισημάνουμε και να τονίσουμε, οτι η μοναδική δύναμη, Αντίστασης και Ανατροπής, είναι η ''συμμετοχή δια ζώσης σε μαζικούς, στοχευμένους και συνειδητούς λαικούς αγώνες'' και τίποτε άλλο.

Κυβερνήσεις-υποχείρια που εκτελούν εντεταλμένες υπηρεσίες και εκτελούν συμβόλαια εξόντωσης, δεν πέφτουν με υπογραφές, αλλά με σκληρούς, αδιαπραγμάτευτους και ασυμβίβαστους αγώνες, κάτι που μας έχει διδάξει η ιστορία και μάλιστα η ''πολύ πρόσφατη''
Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ειδικά στο θέμα των πλειστηριασμών, καλεί σε αφύπνιση, ανασυγκρότηση, εγρήγορση και δυναμικούς μαζικούς αγώνες στο μέτωπο των ειρηνοδικείων με μοναδικό στόχο την αποτροπή της εκποίησης και της δήμευσης της περιουσίας των πολιτών, την Ανατροπή του κατάπτυστου μνημονιακού νομοσχεδίου και την προστασία ΟΧΙ μόνο της πρώτης κατοικίας όπως κατ'επανάληψη έχουμε τονίσει και είναι αδιαπραγμάτευτη θέση του κινήματός μας, αλλά του συνόλου της περιουσίας μέχρι την επιστροφή της χώρας και του λαού στη κανονικότητα.
Θεωρούμε δε οτι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ''το πλασσάρισμα και το προμοτάρισμα'' τέτοιου είδους μορφών λαικής Αντίστασης, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι απο απλά ανούσιες μέχρι περίεργα ''ύποπτες και αποπροσανατολιστικές και σίγουρα ''δεν σώζουν περιουσίες'' Περηφάνειες και Αξιοπρέπειες.
Η πολιτική Ανυπακοή, η Αντίσταση και η Ανατροπή της μνημονιακής λαίλαπα δεν είναι θέμα αλληλογραφίας και διαδικτυακών Επαναστάσεων., αλλά σκληρών και ανυποχώρητων αγώνων και θυσιών.
Στην ολοκληρωτική και οριζόντια καταστροφή, την ισοπέδωση και την άνευ όρων παράδοση που επιχειρείται, απαντάμε με ανασύνταξη και Αρνηση στην υποταγή και την υποτέλεια.
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...