Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Επειτα απο μια πενταετή ανελέητη και βάρβαρη επιδρομή στα εισοδήματα και τα δικαιώματα των πολιτών και ''ειδικά των χαμηλών και μεσαίων λαικών στρωμάτων'', που επέφερε δραματική μείωση ως εξαφάνιση των εισοδημάτων και της περιουσίας και σχεδόν καθολική ''αφαίρεση του δικαιώματος της εργασίας'' με αποτέλεσμα στη χώρα να επικρατούν συνθήκες πολέμου κατοχής και πείνας, είναι γελοίο, άθλιο και ελεεινό, οι συνεχιστές του συμβολαίου εξόντωσης της χώρας και του λαού να ''διαπραγματεύονται δήθεν'' παίζοντας παιχνίδια στα εναπομείναντα συντρίμμια της χώρας επιχειρώντας πλιάτσικο πάνω στο πτώμα του λαού.

Πέρα απο την οποιαδήποτε κατάληξη των ''δήθεν διαπραγματεύσεων'' η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι προσωρινή αφού σε κάθε περίπτωση δεν εξασφαλίζει ''μόνιμη στέγη'' κάτι που ''με πολιτική απόφαση'' μπορεί ανα πάσα στιγμή να πάψει να ισχύει και το μόνο που προσφέρει είναι η ''διατήρηση του κλίματος αβεβαιότητας και ανασφάλειας'' με σκοπό τον εκφοβισμό, την τρομοκράτηση και τον εκβιασμό της κοινωνίας ''όποτε αυτό θεωρείται αναγκαίο''.
Ακόμη καμμία προστασία δεν παρέχεται απο τους πλειστηριασμούς για χρέη στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία κάτι που επιμελώς αποσιωπείται, λες και αυτά, δεν είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν.
Αντί σήμερα να μιλάμε για μια ''οριζόντια επανόρθωση'' έπειτα απο μια ''οριζόντια καταστροφή'' που προήλθε έπειτα απο τη μαζική επίθεση στον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρας, μιλάμε για γελοιότητες και για το αν απο μια ενδεχόμενη προστασία, ''ενδέχεται να επωφεληθούν κάποιοι'' που κρύβονται πίσω απο τη δυστυχία και τη καταστροφή αποφεύγοντας επιμελώς να πληρώσουν.
Είναι γελοίο, υποκριτικό και απόλυτα Γκεμπελικό.
Και κάτι ακόμα.
Μας μιλούν και κόπτονται δήθεν για την πρώτη κατοικία, σαν να θεωρείται φυσιολογικό να αφαιρέσουν, να δημεύσουν, να εκποιήσουν όποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο έχει απομείνει στους πολίτες, σαν να θέλουν να τα κάνουν ''θυσία στο βωμό της μνημονιακής βαρβαρότητας'', των καταστροφικών πολιτικών της μνημονιακής βαρβαρότητας και των εμπνευστών της και σαν να έχουν ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ.
Εχετε διαβεί απο πολλού τον Ρουβίκονα και πλέον πλησιάζετε προς το γκρεμό.
Η λαική Αντίσταση θα σας συντρίψει και θα σας στείλει οχι απλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά στον Καιάδα και στα Τάρταρα.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...