Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ηρθε η ώρα της ‘’δικαίωσης του νεοφιλελευθερισμού’’ του θατσερισμού και της δεξιάς και της καταδίκης των λαικών αγώνων και της Αριστεράς.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
 Ηρθε η ώρα της ‘’δικαίωσης του νεοφιλελευθερισμού’’ του θατσερισμού και της δεξιάς και της καταδίκης των λαικών αγώνων και της Αριστεράς.

Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου, ‘’το πέρασμα του Ρουβίκονα’’ της κυβέρνησης και το ‘’ερωτικό εναγκάλισμα’’ με άκρως συντηρητικές μεθόδους πράξεις και παραλείψεις, η ’’προσγείωσή της στον…… υποδεικνυόμενο ρεαλισμό’’, η πλήρης υποταγή της στις προσταγές της τρόικας, των τραπεζιτών και της διαπλοκής, η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών που μέχρι τα χτες αποτελούσαν ‘’κόκκινο πανί και αδιαπραγμάτευτη αιτία μετωπικής σύγκρουσης’’ μεταξύ της…….πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς (σουρεαλισμός!!!) και του συστήματος που επιθυμούσε διακαώς την ‘’παράδοση της χώρας και τον αφανισμό της κοινωνίας’’, μας ‘’υποδεικνύουν ξεκάθαρα’’ την παραδοχή μιας μεγάλης ήττας-αποτέλεσμα μιας……. μεγαλειώδους νίκης και μιας θριαμβευτικής Ανατροπής κάτι που μας παραπέμπει στη φράση του ‘’εθνάρχη της συντηρητικής παράταξης’’…..είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο’’ και που εγω θα παραφράσω λέγοντας ότι είμαστε άξιοι της μοίρας που εμείς συνδιαμορφώνουμε.

Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς ‘’βροντοφωνάζουν νοερά’’ οι δραματικές πολιτικές εξελίξεις.

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά η ‘’πλήρης παράδοση των όπλων’’, η….σύγχρονη Βάρκιζα, παρά η........ ''απόλυτη δικαίωση της δεξιάς'', από τη στιγμή που όλα όσα ευαγγελίζεται διαχρονικά η συντηρητική παράταξη παίρνουν σάρκα και οστά, γίνονται πλήρως αποδεκτά, νομιμοποιούνται και μονιμοποιούνται στον απόλυτο βαθμό από την ‘’αυτοαποκαλούμενη πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς’’, της αριστεράς της κωλοτούμπας, της υποκρισίας, της παραπλάνησης, του ψέμματος της αφομοίωσης με το σύστημα, της προδοσίας τελικά (γιατί όχι) των Αρχών, των Αξιών των ιδανικών της ιδεολογικής και πολιτικής διαφοράς που της έδινε μέχρι σήμερα το συγκριτικό πλεονέκτημα της πολιτικής καθαρότητας, μιας καθαρότητας που πλέον αρχίζει να ξεθωριάζει και να θαμπώνει και να μπάζει νερά.

Βρείτε ένα, μόνο ένα από τα διαχρονικά ΟΧΙ που αντέτασσε μέχρι τώρα η Ριζοσπαστική και οχι μόνο Αριστερά, απέναντι στις αδηφάγες ορέξεις της δεξιάς παράταξης, απέναντι στις ισοπεδωτικές πολιτικές που είναι ταγμένη να υπηρετεί και θα είναι σαν να…….έχετε κερδίσει το τζόκερ. Από το περίφημο…..’’προσδόκιμο ζωής που …..ανέβηκε, του Πατέρα μητσοτάκη’’ προκειμένου να ανεβάσει το όριο ηλικίας πριν από 25 χρόνια, μέχρι και το τελευταίο κόμα κάθε φράσης μέχρι σήμερα, όλα μα όλα έγιναν πλήρως αποδεκτά και……..’’απαραίτητα αλλά το βασικότερο ‘’υλοποιούνται, από τη σημερινή κυβέρνηση της ‘’ντροπής της Αριστεράς’’.

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο νεοεκλεγμένης και μάλιστα ‘’πρωτοεκλεγμένης’’ σαν αποτέλεσμα κοινωνικών συγκρούσεων, διαρκών αγώνων, ρήξεων, τομών και τελικά Ανατροπών, έχοντας πολύ συγκεκριμένο ιδεολογικό πρόσημο με το οποίο ‘’κατέκτησε τον Ολυμπο’’, που να ‘’απέταξε εν μία νυκτί’’ τον μανδύα που παρέπεμπε σε αυτά που ‘’υπηρετούσε’’, φορώντας ταυτόχρονα τον ‘’μισητό μανδύα’’ του αντιπάλου νομιμοποιώντας, απενεχοποιώντας, αθωώνοντας και απαλάσσοντάς τον από όλα όσα τον κατηγορούσε.

Όπως βέβαια δεν υπάρχει και ιστορικό προηγούμενο νεοεκλεγμένης και μάλιστα πρωτοεκλεγμένης κυβέρνησης που ‘’όχι μόνο δεν υλοποιεί τίποτα (και όσα ξεκίνησε τα πήρε πίσω) από όσα είχε προεκλογικά εξαγγείλει, αλλά αντιθέτως υλοποιεί μέχρι κεραίας, με περίσση βιασύνη, απόλυτη αφοσίωση και απύθμενο θράσος όλα όσα κατήγγειλε και αφόριζε καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπολιτευτικής της ζωής, του ….’’πρότερου έντιμου βίου της’’.

Αν αυτό δεν είναι η…..’’αγωνιώδης προσπάθεια δικαίωσης’’ της δεξιάς του συντηρητισμού και η ‘’απόλυτη καταδίκη των λαικών αγώνων’’ και όλων όσων με αγώνες και αίμα κατακτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τότε σίγουρα δεν πρέπει να ζούμε στην Ελλάδα αλλά στην Ελβετία, δικαιώνωντας έτσι τον γιώργο παπανδρέου που ……’’μόχθησε και πάσχισε’’ προκειμένου να μας κατατάξει στη κατηγορία αυτή.

H ηγεμονία της Αριστεράς σταμάτησε πριν καν αρχίσει και αυτό λέει πολλά, έχει κηδεμόνες και παραπέμπει αλλού.
 Χρόνια πολλά και καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...