Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πουλάνε τρέλλα.... Σπίρτζης: "Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια"

Τη διαφωνία του με τη σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, που και ο ίδιος υπογράφει, διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Ο υπουργός τόνισε ότι ο ίδιος διαφωνεί με τη συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και "στα γνωστά, φοβερά, έγκυρα έντυπα που είπαν ότι απέδρασε (σ.σ.: την περασμένη Παρασκευή βρισκόταν στο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών στις Βρυξέλλες) για να μην υπογράψει τις συμβάσεις των αεροδρομίων”
"Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια. Τα έδωσαν όσοι έκαναν τον διαγωνισμό που έβαλαν τους συγκεκριμένους όρους” δήλωσε.
Αναλυτικά όσα είπε στο Real fm
"[…] Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τις παραχωρήσεις. Επειδή τα γνωστά, φοβερά έγκυρα έντυπα που είναι αντιμνημονιακά-μην με κάνετε να αναφέρω τώρα- είπαν ότι απέδρασα για να μην
υπογράψω τις συμβάσεις των αεροδρομίων; Κυρία Μακρή, εμείς όταν λέμε κάτι και δεσμευόμαστε για κάτι ισχύει. Προς όλες τις κατευθύνσεις.
Δεν ήταν καθόλου εύκολο που υπέγραψα για την αποκρατικοποίηση των αεροδρομίων. Συνεχίζω και διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. Είναι όμως μέσα στις δεσμεύσεις που έχει η χώρα. Κατορθώσαμε το τελευταίο διάστημα και διορθώσαμε πάρα πολλά από αυτά που υπήρχαν στις έτοιμες συμβάσεις που βρήκαμε. [...]
Κλείσαμε θέματα που είχαμε να κάνουμε με τους εργαζόμενους που εργάζονται στα αεροδρόμια. Υπογράψαμε τη σύμβαση με πολύ πόνο. [...] Βρήκαμε όταν πήραμε από την ΥΠΑ τις συμβάσεις, κάποιους όρους που έπρεπε να διορθωθούν.
Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια. Τα έδωσαν όσοι έκαναν τον διαγωνισμό που έβαλαν τους συγκεκριμένους όρους. Ο κ. Περιφερειάρχης που κάνει δημοψήφισμα κάνει πολύ καλά. Εγώ στη θέση του θα έκανα χειρότερα  […] Είχε προβλεφθεί να παραδοθούν πιστοποιημένα τα αεροδρόμια και τα έργα που έπρεπε να γίνουν να τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο”.
Δημ.Δελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...