Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Πειράχτηκαν τα γιουσουφάκια της μέρκελ για την κινητοποίηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Πειραιά στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα θεοφάνεια.

Πειράχτηκαν τα γιουσουφάκια της μέρκελ για την κινητοποίηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Πειραιά στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα θεοφάνεια.
Θίχτηκαν οι θιασώτες της μπουρζουαζίας, οι τζιτζιφιόγγοι του μαξίμου, οι γενίτσαροι που καπηλεύτηκαν την Αριστερά και του λαικούς αγώνες προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία, και να συνεχίσουν το έργο της προηγούμενης συγκυβέρνησης με....πόνο και δάκρυα.
Θίχτηκαν και έβαλαν τα παπαγαλάκια τους να εξαπολύσουν μύδρους κατά του λαικού κινήματος, βάζοντας παράλληλα και στο κάδρο τον Λαφαζάνη έτσι ώστε να ''δέσει το γλυκό''.
Ολα όσα μέχρι χτες επικροτούσαν και συμμετείχαν ενεργά, σήμερα είναι καταδικαστέα για τους πολιτικάντηδες που σήμερα έρπουν και γλείφουν ότι καταδίκαζαν μετά βδελυγμίας και πάθους.
Ξεχάστηκαν οι κουκουλοφόροι, οι ταγματασφαλίτες, οι τσολάκογλου, οι προδότες, οι γερμανοτσολιάδες που έπεφταν στα τέσσερα και εκτελούσαν εντολές των τραπεζιτών και της τρόικας.
Τώρα είναι σύμμαχοι ορκισμένοι να υπηρετήσουν χέρι χέρι την ευρωπαική προοπτική της χώρας.
Μα τι συμπεριφορά είναι αυτή; μας λένε.
Eίναι δυνατόν να.....συμμαχείτε με τη δεξιά για να ρίξετε τη πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς; (ξεχνώντας επιλεκτικά οτι οι ίδιοι έφεραν τη μνημονιάρα με τις ψήφους της δεξιάς)
Είναι ώρα τώρα για διαμαρτυρίες τη στιγμή που κινδυνεύει η πατρίδα;
Φωνάζετε χωρίς προτάσεις
Δειλιάζετε μπροστά στην ευθύνη
Τι ιδεολογίες και κουραφέξαλα λέτε τώρα, τώρα είναι η ώρα της εθνικής συναίνεσης, είναι μερικά απο τα χαριτωμένα επιχειρήματα του βλαχοευρωθιάσου της ντροπής και της αηδίας που μας αποδεικνύει καθημερινά όλο και περισσότερο, οτι τα περίφημα δύο άκρα είναι τελικά ένα και μοναδικό.
Αυτό της προάσπισης του μνημονίου και της απαξίωσης Αρχών Αξιών, Ιδανικών, προκειμένου να δρούν ανενόχλητοι.
Σημείο αναφοράς τους πλέον, είναι τα ντολμαδάκια της φωτίου και η συγγνώμη του νάσου αθανασίου στο σημίτη.
Τόσο βάθος, απέραντο.
Θλίψη.
Και επειδή ρωτούν για επιχειρήματα και προτάσεις, να τους απαντήσουμε οτι το μεγαλύτερο επιχείρημα μας είναι η διαφύλαξη της Δημοκρατίας της Ελευθερίας και του συντάγματος, της χώρας και της χώρας και πρότασή μας να ''μας διασκεδάσουν όσο μπορούν ακόμα'' με τη γελοία συμπεριφορά τους γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...