Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Στη προσπάθεια απόλυτης υποταγής και υποτέλειας, απαντάμε με διαρκείς αγώνες και θέληση για τη νίκη, τη δικαίωση και την Ανατροπή.

                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α αντιλαμβανόμενο τη τροπή που τείνει να πάρει η εξέλιξη του τελευταίου διαστήματος με το μπαράζ διώξεων του ''κινήματος κατά των διοδίων'' και την οργανωμένη προσπάθεια ''μόνιμης φίμωσης της φωνής και των δράσεών του'' με πρόστιμα μαμούθ και συνεχείς δίκες σε βάρος των μελών του αλλά και απλών πολιτών που αντιστέκονται, απαντάει με πόλεμο στον πόλεμο της διαπλοκής και των μεγαλοεργολάβων.
Το προσεχές διάστημα και μέχρι τη τελική δικαίωση, προγραμματίζουμε σειρά κινητοποιήσεων σε σταθμούς διοδίων ανοίγοντας τις μπάρες και απελευθερώνοντας τους δρόμους για ''Ελεύθερη διέλευση των διερχόμενων οχημάτων'' βάζοντας έτσι τέλος στη ''δημιουργική ασάφεια'', την υποκρισία και τα ψέμματα της κυβέρνησης που σήμερα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με αυτό που προεκλογικά κατήγγειλε και πολεμάγαμε απο κοινού.
Απαιτούμε.
Αμεση κατάργηση ''με αναδρομική ισχύ'' του κατάπτυστου νόμου βορίδη, που ποινικοποιεί τη διεκδίκηση στους σταθμούς διοδίων.
Απαλλαγή των κατηγορούμενων αγωνιστών του κινήματος απο τις ''παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις'' σε βάρος τους,
Διαγραφή όλων των προστίμων σε οδηγούς που δεν κατέβαλαν αντίτιμο και έχουν ''βεβαιωθεί απο ιδιώτες'' με τις ευλογίες του κράτους-προστάτη των μεγαλοεργολάβων.
Κατάργηση και επαναδιαπραγμάτευση με όρους ύπερ του κράτους και των πολιτών (όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά η κυβέρνηση) όλων των ''προκλητικά χαριστικών συμβάσεων παραχώρησης'' που ισχύουν σήμερα.
Η ντροπή των 11 σταθμών διοδίων στο ''βασικό άξονα Αθήνας Θεσσαλονίκης (εκτός τα παράπλευρα) με κόστος 59 ευρώ, αλλά και τα διόδια σε δρόμους φαντάσματα πρέπει να πάρει τέλος.
Λέμε ΟΧΙ στη τρομοκρατία, τον εκφοβισμό, τους εκβιασμούς και τη προσπάθεια φίμωσης των αγωνιστών του κινήματος.
Στη προσπάθεια απόλυτης υποταγής και υποτέλειας, απαντάμε με διαρκείς αγώνες και θέληση για τη νίκη, τη δικαίωση και την Ανατροπή.
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...