Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Oχι, δεν είναι ο σόιμπλε, είναι τα μνημόνια και η εφαρμογή τους Ηλίθιε.

Tο κόλπο με τα ''πολλά μέτωπα'' τελικά πάντα αποδίδει.
Ετσι λειτουργούν όλοι όσοι θέλουν να περάσουν πράγματα και βρίσκουν αντίσταση.
Ετσι λειτουργούν οι......κακές κυβερνήσεις που δεν μπορούν να επιβληθούν διαφορετικά.
Ετσι λειτουργούν οι κυβερνήσεις της τελευταίας εξαετίας με τα πάρα πολλά μέτωπα που ανοίγουν καθημερινά και μέχρι να καταννοήσεις το νέο, έχουν περάσει τα προηγούμενα.
Ετσι λειτούργησε χθες και ο λαζόπουλος.
Αυτό που σήμερα (καλώς) συζητάμε όλοι, η ρατσιστική επίθεση κατά του σόιμπλε (γιατί είναι και έτσι για όσους το προσπερνάνε, ρατσιστική επίθεση είναι και αυτό) και κατ'επέκταση σε όλους τους ανθρώπους με αναπηρία, επισκίασε τα υπόλοιπα αίσχη που διέπραξε στην ίδια εκπομπή (πέρασαν μπάι......και πέρασαν) για αίματα που θα χυθούν χωρίς μνημόνια, λίμνες που θα μόλυναν οι γερμανοί και θα πεθαίναμε αν δεν υπέκυπτε ο τσίπρας, το πολύ ''γελοίο'' με τον αριστερό παππού και το κάδρο του παπαδόπουλου κλπ.
Και να σας πω και κάτι.
Παράδοξο.
Αλλά δεν είναι.
Ο σόιμπλε, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ σε αυτά που υποστηρίζει.
Η χώρα, έπρεπε να βγει απο το ευρώ 2011 που το είχε προτείνει στον βενιζέλο, αφού τα μνημόνια είναι φαύλος κύκλος και δεν οδηγούν πουθενά.
Αυτά υποστηρίζει, έτσι είναι, η χώρα δεν έπρεπε καν να μπει στην ΟΝΕ και αυτό είναι Αδιαμφισβήτητο.
Και το λέει σε κάθε ευκαιρία.
Οποιος μπορεί να δει πέρα απο το δάχτυλό του, το βλέπει.
Γι'αυτό τα βέλη και το μένος του λαζόπουλου στρέφεται σ'αυτόν τον ψυχρό, σιχαμερό, αποκρουστικό, ναζί, αλλά και πολύ ρεαλιστή υπουργό οικονομικών που τους χαλάει τη σούπα.
Οχι.
Δεν ειναι ο σοιμπλέ.
Είναι η εφαρμογή του μνημονίου Ηλίθιε και αυτοί που επιθυμούν διακαώς Ελληνες και ξένοι να το εφαρμόζουν και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...