Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Δόθηκε λύση έπειτα από την άμεση παρέμβαση και τις συντονισμένες ενέργειες του κινήματος.

Επειτα απο την ''άμεση παρέμβαση'' και τις συντονισμένες ενέργειες του κινήματος με τη διοίκηση της ΔΕΗ, έληξε με αίσιο τέλος η περιπέτεια του ηλικιωμένου ζευγαριού στους Αγ. Αναργύρους με σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου που εξαρτώταν απο αναπνευστικό μηχάνημα, αφού πριν λίγο επανήλθε η ηλεκτροδότηση στο σπίτι τους.
Παρά την ομαλή έκβαση του θέματος, το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ δεν πανηγυρίζουν και δεν επαναπαύονται, αντίθετα προβληματίζονται ακόμη περισσότερο αφού για ακόμη μια φορά σε περίοδο ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, αναδεικνύεται η αναλγησία και η ανευθυνότητα τόσο της κυβέρνησης που δεν βάζει δικλείδες προστασίας για περιπτώσεις όπως η σημερινή, όσο και κάποιων υπαλλήλων της επιχείρησης χωρίς κοινωνική ευαισθησία και συνείδηση της περιόδου που διανύουμε, θέτωντας σε κίνδυνο τις ζωές συμπολιτών μας που τους υπολογίζουν σαν αριθμούς, ακολουθώντας τους κανονισμούς και όχι τη λογική.
Το κίνημα μας τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στη διοίκηση της ΔΕΗ προκειμένου να καταθέσει προτάσεις βελτίωσης των ισχύοντων κανονισμών, συμφωνα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...