Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ.



ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ.


Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψη στη Νίκαια του μνημονιακού υπηρέτη των τραπεζιτών και της μέρκελ προέδρου της βουλής του γερμανικού προτεκτοράτου νίκου βούτση, καταγγέλει σαν απόλυτα προκλητική αλλά και ιεροσυλία απέναντι στην ιστορία και το παρόν της μαρτυρικής πόλης και ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο αυτή την ενέργεια.


Η υποκρισία το θράσος και η αλητεία τους δεν έχουν τέλος, αφού μετά τη Καισαριανή που ''βρώμισε ο αρχηγός του'' την επομένη των εκλογών του Γενάρη του 15 και το ιστορικό Δίστομο που ακόμη μετρά νεκρούς, ο σύγχρονος τσολάκογλου βούτσης θέλει να πατήσει σαν σύγχρονος κουκουλοφόρος ταγματασφαλίτης δοσίλογος γερμανοτσολιάς, τα ποτισμένα με αίμα αγωνιστών της Αντίστασης, πόνο ξεριζωμένων προσφύγων και δάκρυα απόγνωσης και απελπισίας από τις μνημονιακές πληγές την ανεργία και την εξαθλίωση συμπολιτών μας.


Καλούμε τους εμπνευστές αυτής της απόφασης να αλλάξουν γνώμη, να καταννοήσουν ότι στη Νίκαια ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και να μην ''προκαλέσουν το λαικό αίσθημα'' οδηγώντας σε απρόβλεπτες εξελίξεις.


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥΑ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...