Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Η παρέμβαση στα ειρηνοδικεία της χώρας δεν είναι απλά μια πράξη συμβολική και φυσικά δεν καμμία σχέση με γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσωπικές αναθέσεις ανακοπής πλειστηριασμών όποτε και αν υπάρχουν. Είναι μια συνειδητή πράξη Αντίστασης πολιτικής Ανυπακοής και Ανατροπής, απέναντι στο συνεχιζόμενο μνημονιακό καθεστώς, απέναντι στους υπηρέτες των τραπεζιτών και της ντόπιας και ξένης διαπλοκής, απέναντι στις νεοφιλελεύθερες αντιλαικές αντιαναπτυξιακές, υφεσιακές, απόλυτα καταστροφικές για τον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρας και τη χώρα που βουλιάζει ασταμάτητα.

Επειδή το τελευταίο διάστημα έχει μπει σε εφαρμογή η συνήθης ''άθλια προπαγάνδα του μαλάκα και του κομματόσκυλου'' που κάνει πως δεν καταλαβαίνει, κάτι που διαχρονικά συμβαίνει προκειμένου να αποδομηθούν να εκφυλιστούν να εξωραιστούν και να απαξιωθούν οι κινητοποιήσεις διεκδίκησης με όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τους βλάκες που τους προμοτάρουν και τους στηρίζουν, πρέπει να διευκρινήσουμε τα εξής.
Είναι τα ίδια ασπόνδυλα και ερπετά που για όλες τις μορφές πάλης έχουν μια δικαιολογία και ένα γελοίο επιχείρημα προκειμένου να την περιθωριοποιήσουν και να τη διαβάλλουν για να μην θιχτεί η κυβέρνησή τους..
Είναι αυτοί που στις κινητοποιήσεις των διοδίων αντέτασσαν το ηλίθιο......ανοίγετε τα διόδια για να περνάνε και να πίνουν το καφεδάκι τους, προσπερνώντας τα πολιτικά χαρακτηριστικά αυτού του αγώνα.
Είναι τα ιδια ανθρωπάκια που στη μεγαλειώδη και νικηφόρα μάχη που δόθηκε για τις επανασυνδέσεις ρεύματος, διαφωνούσαν επειδή θα ''επωφελούνταν οσοι έχουν πισίνες και τζακούζι'' εκμεταλλευόμενοι για να μην πληρώσουν, την εύνοια στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που κυριολεκτικά ΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ μέχρι τότε.
Είναι οι ίδιοι βλάκες που στις παρεμβάσεις στα ΜΜΜ για να μην εξοντώνονται οι πολίτες με τα υπέρογκα πρόστιμα και να μην πληρώνουν οι άνεργοι, αντιδρούσαν επειδή θα.........τη γλύτωναν οι μετανάστες.
Είναι και σήμερα αυτοί οι ίδιοι βλάκες που απροκάλυπτα συνεχίζουν στο ίδιο τροπάρι, χαρακτηρίζοντας μπαταχτσήδες όσους πήραν δάνεια και δεν τα πληρώνουν και φυσικά με το ίδιο αισχρό επιχείρημα
ότι θα επωφεληθούν κάποιο και θα γλυτώσουν τις βίλες και τα κότερά τους αν δεν εκτελούνται πλειστηριασμοί, ''κρύβωντας επιμελώς τα πραγματικά αίτια''
Είναι αυτοί που πάντα ''υπακούν τους νόμους σέβονται τους κανόνες και υποκλίνονται στους θεσμούς'', που μισούν τις ''ρήξεις τις συγκρούσεις και τις τομές'' επειδή έτσι τους έχουν μάθει'', είναι αυτοί που θέτουν τους αριθμούς πάνω από την ανθρώπινη υπόσταση Περηφάνεια και Αξιοπρέπεια.
Είναι οι νοικοκυραίοι, οι .........ακόλουθοι του δημοκρατικού και συνταγματικού τόξου.
Οι ανύπαρκτοι και οι......εραστές της εξουσίας.
Πάντα οι ίδιοι γυμνοσάλιαγκες από τα εκάστοτε κυβερνητικά κόμματα.
Η παρ
έμβαση στα ειρηνοδικεία της χώρας δεν είναι απλά μια πράξη συμβολική και φυσικά δεν καμμία σχέση με γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσωπικές αναθέσεις ανακοπής πλειστηριασμών όποτε και αν υπάρχουν.
Είναι μια συνειδητή πράξη Αντίστασης πολιτικής Ανυπακοής και Ανατροπής, απέναντι στο συνεχιζόμενο μνημονιακό καθεστώς, απέναντι στους υπηρέτες των τραπεζιτών και της ντόπιας και ξένης διαπλοκής, απέναντι στις νεοφιλελεύθερες αντιλαικές αντιαναπτυξιακές, υφεσιακές, απόλυτα καταστροφικές για τον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρας και τη χώρα που βουλιάζει ασταμάτητα.
Οσο και αν κάποιοι ενοχλούνται επειδή τους χαλάει την οπτική και την αισθητική ''βγάζουν έρπη'' και παθαίνουν βέρτιγκο ακούγοντας για κινητοποιήσεις, όσο και αν κάποιοι άλλοι βλέπουν ότι τους ''χαλάει η σούπα'' που σερβίρουν στους πολίτες, η ''φλόγα που συντηρείται στο τελευταίο κάστρο Ελπίδας'' για ένα καλύτερο μέλλον, ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, εμείς θα είμαστε εκεί, θα δηλώνουμε παρόν στο τελευταίο άπαρτο κάστρο.
Ούτε βέβαια επηρεάζεται από το κάθε μορφής κομματόσκυλο που έρπει και γλείφει εκεί που κάποτε έφτυνε.
Μας είναι αδιάφοροι αφού πάντα ''ηταν άχρωμοι άγευστοι και άοσμοι''.
Κοινώς....μυρωδιάδες, πουθενάδες και ανεμοδούρια.
Τους αγνοούμε και συνεχίζουμε.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...