Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Οι παρεμβάσεις στα ειρηνοδικεία της χώρας απο τους κατά τόπους συντονισμούς, δεν είναι πράξη απλά συμβολική ούτε πράξη ανάθεσης. Είναι βαθειά πολιτική πράξη ευθύνης απέναντι στο κατοχικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στο τόπο μας, πράξη Αλληλεγγύης, πολιτικής Ανυπακοής, Αντίστασης και Ανατροπής, που σκοπό έχει τη προστασία του κοινωνικού ιστού, ειδικά τα λαικά στρώματα από την απόλυτη εξαθλίωση και την υποταγή.

Οι παρεμβάσεις στα ειρηνοδικεία της χώρας απο τους κατά τόπους συντονισμούς, δεν είναι πράξη απλά συμβολική ούτε πράξη ανάθεσης.
Είναι βαθειά πολιτική πράξη ευθύνης απέναντι στο κατοχικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στο τόπο μας, πράξη Αλληλεγγύης, πολιτικής Ανυπακοής, Αντίστασης και Ανατροπής, που σκοπό έχει τη προστασία του κοινωνικού ιστού, ειδικά τα λαικά στρώματα από την απόλυτη εξαθλίωση και την υποταγή.
Παράλληλα με τον ακτιβισμό της Τετάρτης και την αποτροπή πλειστηριασμών με τη φυσική μας παρουσία στα ειρηνοδικεία, έχουν γίνει πολιτικές παρεμβάσεις με παραστάσεις στο αρμόδιο υπουργείο, έχουν κατατεθεί θέσεις και προτάσεις που ήταν μέχρι χτες σε απόλυτη συνάρτηση και αρμονία με τις προαναγγελθείσες θέσεις της σημερινής κυβέρνησης, θέσεις τις οποίες αθέτησε η κυβέρνηση και ο υπουργός οικονομικών γιώργος σταθάκης, παρά τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις ότι θα δοθεί λύση για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς ώστε να προστατευθεί ο κοινωνικός ιστός που αφανίζεται.
Βασική προτεραιότητα επιδίωξη και στόχος μας δεν είναι ο στο διηνεκές κλεφτοπόλεμος στα ειρηνοδικεία κάτι που απλά δίνει παράταση όμως δεν δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα των πλειστηριασμών, αλλά η κοινωνική και πολιτική πίεση με σκοπό να δοθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ που θα δώσει ανάσες στους πολίτες ακι για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειαζεται να δοθούν συνεχείς και επίμονες μάχες μέχρι τη τελική νίκη.
Σε αυτόν τον αγώνα που δίνεται παράλληλα σε πολλά μέτωπα και είναι ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ, αλλά βαθειά πολιτικός κοινωνικός και συλλογικός με απεύθυνση ειδικά στις πλατειές λαικές μάζες ''για τις οποίες και δίνεται'' και στις οποίες αποδίδεται δεν θα πρέπει να λείπει κανείς.
Αντίθετα θα πρέπει να μαζικοποιηθεί ακόμη περισσότερο, να περιχαρακωθεί και να προστατευτεί από την κάθε είδους άθλια προπαγάνδα και τη προσπάθεια εξωραισμού υποτίμησης και απαξίωσής του ώστε να περάσουν ανώδυνα οι μνημονιακές τους δεσμεύσεις.
Σε αυτή τη βάση καλούμε κάθε Τετάρτη στις 3.30μμ τους συμπολίτες μας να συσπειρωθούν γύρω από τους κατά τόπους συντονισμούς , ώστε να γίνουν αρωγοί στη δύσκολη και επίπονη προσπάθειά μας που θα πρέπει να είναι κοινή.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...