Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι. Μας υποσχέθηκαν να πάμε μπροστά ενώ μας γυρίζουν συνειδητά και ολοταχώς στο μεσαίωνα.

Ημέρες 2012-14 ξαναζούμε τον φετεινό Αύγουστο, αφού η κυβέρνηση των δοσίλογων κουκουλοφόρων φροντίζει να βυθίζει στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά.

Δεν έχει προηγούμενο το μπαράζ διακοπών ρεύματος μέσα στο κατακαλόκαιρο, κάτι που ακόμη και η ''βαθειά και επάρετος δεξιά'' δεν τολμούσε να κάνει έπειτα από τις δυναμικές αντιδράσεις των κινημάτων.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α. και η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ βρέθηκαν σήμερα στη Ζοφριά μετά από την ''έκκληση'' οικογένειας ανέργων που τους έκοψαν το ρεύμα τη Παρασκευή και επανέφεραν την ηλεκτροδότηση.
Η συνήθεια που έγινε λατρεία και κατέληξε επιτακτική ανάγκη προκειμένου να επιβιώσει η κοινωνία που πλήττεται βάρβαρα από τους υπηρέτες των μνημονίων και που δυστυχώς σήμερα ξαναγίνεται επίκαιρη όσο ποτέ.
Αυτό όμως, είναι η μια όψη....το εύκολο.

Πλέον η πιο φασιστική και ανάλγητη κυβέρνηση που έχει ποτέ περάσει από τον τόπο, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα και μετά τις απειλητικές επιστολές από εισπρακτικές εταιρίες για κατασχέσεις σε όσους δεν ρυθμίσουν την οφειλή τους, περνάει στο επόμενο στάδιο αυτό του ''ξαφνικού θανάτου'' και μάλιστα τη Παρασκευή ώστε να μείνουν χωρίς ρεύμα και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να τιμωρήσει, να απειλήσει, να εκβιάσει και να εκφοβίσει τα νοικοκυριά και να πληρώσουν την οφειλή τους.
Γκεμπελικές και σκοταδιστικές μέθοδοι που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.
Αυτή, είναι η άλλη όψη, που όμως χρειάζεται κοινούς και διαρκείς αγώνες για να ανατραπεί.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, πλέον ο πόλεμος κλιμακώνεται, οι μάχες που θα δοθούν θα είναι σκληρές και σε αυτές καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά, να μην δειλιάσουν, να μην υποκύψουν, να μην σκύψουν το κεφάλι.

Αλλωστε το έχουμε δηλώσει επανειλημένα.
Οι μάχες που θα δοθούν πλέον, θα είναι ανάμεσα σε ένα πολύ καλά οργανωμένο, ανάλγητο, περιχαρακωμένο, προστατευμένο, ομοούσιο με κοινό στόχο και αποφασισμένο να επιβληθεί πολιτικό σύστημα και κράτος και μια αποδιοργανωμένη, καταρρακωμένη, πολυδιασπασμένη, σαστισμένη, χωρίς αντιστάσεις και κουράγια γονατισμένη κοινωνία που όμως έχει υποχρέωση και θα πρέπει να αντιδράσει, να αντισταθεί και να σταθεί στα πόδια της, αν θέλει να επιζήσει.
Και αυτό, είναι το ζητούμενο.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...