Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Κυβέρνηση δολοφόνων του κοινού ποινικού δικαίου. Εκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων και γυναίκα με ΣΚΠ στον Καρέα ενώ είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα ο προιστάμενος της ΔΕΗ στην Αριστείδου.

Στον Καρέα χτύπησε η καρδιά του κινήματος σήμερα το μεσημέρι, όταν ειδοποιηθήκαμε ότι έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο ηλικιωμένο ζευγάρι με μηνιαίο εισόδημα ''100'' ευρώ και τη σύζυγο κατάκοιτη με ΣΚΠ.

Το τραγικό και εγκληματικό στην υπόθεση, είναι ότι η γυναίκα αυτή πρέπει καθημερινά να κάνει ενέσεις με φάρμακο που πρέπει να βρίσκεται στο ψυγείο, κάτι που ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, όταν ο σύζυγος τον εκκλιπαρούσε να τους επανεφέρει το ρεύμα, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση.

Αντίθετα αυτό το ανθρωποειδές, αυτό το σιχαμερό ασπόνδυλο που θέλει να αυτοαποκαλείται άνθρωπος, τους αρνήθηκε απαιτώντας μάλιστα να καταβληθεί το ποσόν των ''1500'' ευρώ για να κάνει επανασύνδεση, βυθίζοντας στην απόγνωση και την απελπισία το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Το κίνημά μας ανταποκρίθηκε άμεσα όπως έχει υποχρέωση στο κάλεσμα των συμπολιτών μας επαναφέροντας το ρεύμα, δίνοντας μια ''προσωρινή ανάσα'' στο δράμα του ζευγαριού.

Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε και να τονίσουμε, είναι ότι πλέον διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι ο πόλεμος ενάντια στα λαικά νοικοκυριά έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα, κάτι που επιβάλλει την αφύπνιση και την κινητοποίηση όλων απέναντι στους συνεχιστές της μνημονιακής λαίλαπας που έχει μορφή και όνομα, απέναντι στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την πλέον ανάλγητη, υποκριτική και πρόθυμη να υπηρετήσει τα ''συμφέροντα των ευρωπαίων εταίρων μας και των τραπεζιτών'' με κάθε κόστος

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...