Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση κατά της διοίκησης της ΔΕΗ θα καταθέσει το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α

Μήνυση κατά της διοίκησης της ΔΕΗ θα καταθέσει το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, επειδή παρά τον ισχύοντα κανονισμό της επιχείρησης που σαφώς αναφέρει ότι δεν θα προβαίνει σε διακοπές ηλεκτροδότησης κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς λόγους, τον περασμένο μήνα προχώρησε σε χιλιάδες διακοπές εκθέτωντας σε κίνδυνο πολίτες που βρέθηκαν απροετοίμαστοι και έχρηζαν παροχής ηλεκτρικού για λόγους υγείας.

Βασικό επιχείρημα της μήνυσης που θα κατατεθεί θα είναι ότι η σημερινή διοίκηση προβαίνοντας σε παράτυπες και αθρόες διακοπές ρεύματος παρά τις υπάρχουσες αντίξοες κοινωνικές συνθήκες, θέτοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο τους πολίτες και διαπράττει το έγκλημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση αφού με συνειδητό και ανάλγητο τρόπο καταστρατηγεί το κανονισμό της επιχείρησης, όπως και όλους τους κοινωνικούς και ηθικούς κανόνες προκειμένου να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους καταναλωτές, με μοναδικό στόχο την είσπραξη οφειλών.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...