Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η ''ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης'' συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Κρήτη: Κατάσχεση του σπιτιού και έξωση από Τράπεζα σε ηλικιωμένο ασθενή, την ώρα που οι κοτσαμπάσηδες της κυβέρνησης τσίπρα μοιράζουν σανό και υποσχέσεις προκειμένου να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

συνταξιούχος-620x330.jpg
Την αγανάκτησή του για την απώλεια του σπιτιού 73χρονου με προβλήματα υγείας από τράπεζα εκφράζει το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, που καταδικάζει την κίνηση της τράπεζας ως απάνθρωπη και καλεί τους ρεθυμνιώτες να συσπειρωθούν ώστε να αποτρέψουν το γεγονός.

Χθες, ο 73χρονος κάτοικος χωριού του Ρεθύμνου, ο οποίος μάλιστα έχει πολλά προβλήματα υγείας, ειδοποιήθηκε από την τράπεζα ότι έχει δικαίωμα παραμονής στο σπίτι του μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη μέρα τον αναγκάζει σε έξωση, αφού η πρώτη κατοικία του 73χρονου βγήκε σε πλειστηριασμό.
Τα μέλη του ΣΑΟΡ δηλώνουν αποφασισμένα να προβούν σε πράξεις για να αποτρέψουν το γεγονός, ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Μέχρι την Τετάρτη 21/9/16 έχεις το δικαίωμα παραμονής στην οικία σου. Από την Πέμπτη 22/9/16 μας ανήκει.
Αυτό διεμήνυσε τράπεζα με δικαστικό επιμελητή χθες το πρωί, 16/9 σε οφειλέτη που η μόνιμη κατοικία βγήκε σε πλειστηριασμό. Πρόκειται για την πρώτη και μόνιμη κατοικία οφειλέτη, υπερήλικα (73 ετών), με πολλά προβλήματα υγείας, κατοίκου σε χωριό της περιφέρειας Ρεθύμνου.
Έτσι λοιπόν ξεκινούν οι απώλειες κατοικιών και στο Ρέθυμνο.
Απώλειες που προέρχονται από την απάνθρωπη και αδιάλλακτη στάση των τραπεζών και την ανύπαρκτη στήριξη της κυβέρνησης (στήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων).
Το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου καλεί όλους τους Ρεθυμνιώτες να συσπειρωθούν και καταδικάζει την απάνθρωπη κίνηση της τράπεζας, δηλώνοντας ότι θα προβεί σε δράσεις για να αποτρέψει το γεγονός.
Για όποιον θέλει περαιτέρω πληροφόρηση μπορεί να καλέσει στο 6973555195».
goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...