Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

H επιδρομή της ΔΕΗ με τις ευλογίες της κυβέρνησης συνεχίζεται.

Συνεχίζεται η επιδρομή της ΔΕΗ στα νοικοκυριά με το μπαράζ διακοπών ρεύματος να κλιμακώνεται και να παίρνει δραματικές διαστάσεις.

Το κίνημά μας καθημερινά δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα για να επανασυνδέσουμε το ρεύμα σε οικογένειες που βιώνουν την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό και φυσικά ανταποκρινόμαστε ''με ότι μέσα διαθέτουμε'' σε όλες τις περιπτώσεις προκειμένου να κρατηθεί για ακόμη μια φορά όρθιος ο κοινωνικός ιστός που δέχεται μια ακόμη βάρβαρη και ανελέητη επίθεση από το κράτος των μνημονιακών υπηρετών.

Χαρακτηριστική ήταν μια από τις σημερινές περιπτώσεις στη περιοχή της Νίκαιας, όπου άνεργος διαβητικός ινσουλινοεξαρτώμενος με 1700 ευρώ οφειλή, βρέθηκε χωρίς ηλεκτροδότηση και φυσικά χωρίς μέσο να διατηρήσει τις ινσουλίνες που χρειάζεται να χορηγεί καθημερινά.

Η ανταπόκρισή μας ήταν άμεση, η ηλεκτροδότηση επανήλθε, η αγωνία όμως παραμένει αφού ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας δεν διαθέτει εισόδημα ώστε να ρυθμίσει την οφειλή του.
Και φυσικά στην ίδια κατάσταση βρίσκονται πάνω από 2.500.000 εκατομμύρια πολιτών που βρίσκονται σε απόλυτη ένδοια.

Ο αγώνας για μια νέα ανατροπή συνεχίζεται,
Η αυτοί, η εμείς.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...