Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Oι συντονισμένες προσπάθειες του συντονισμού σε συνδυασμό με τη θεσμική στήριξη του δήμου Νίκαιας Ρέντη έδωσαν ανάσα ζωής και Ελπίδα σε τετραμελή οικογένεια ανέργων στη Νίκαια.

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται από το 2014 και οι συντονισμένες προσπάθειες του συντονισμού μας σε συνδυασμό με τη θεσμική παρέμβαση του δημάρχου Νίκαιας Ρέντη που ''στήριξε στη πράξη'' (όπως άλλωστε αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβουλιο τον περασμένο φλεβάρη, τους δίκαιους αγώνες μας), έδωσαν ανάσα ζωής και Ελπίδα για το αύριο σε τετραμελή οικογένεια ανέργων στη  Νίκαια της οποίας η eurobank έχει κατασχέσει από το 2012 το σπίτι δίνοντάς τους τελεσίγραφο για να τους πετάξει στο δρόμο μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη.

Η τράπεζα δέχτηκε να παραμείνει η οικογένεια για ακόμη εννά μήνες, χρόνος που δίνει περιθώρια προκειμένου να βρεθεί σε αυτό το διάστημα σκόμη καλύτερη λύση.

Είναι αναμφισβήτητα μια τεράστια νίκη του κινήματος (που χωρίς φυσικά να δίνει οριστική λύση, δημιουργεί νέα δεδομένα) που δίνει παράλληλα και το στίγμα τόσο για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, όσο και το πως θα πρέπει να δοθούν οι μάχες πλέον προκειμένου να κρατηθεί όρθιος ο κοινωνικός ιστός.

Ο Αγώνας συνεχίζεται
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...