Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καλεί σε διαρκή μαζικό και ανυπόταχτο αγώνα κόντρα στις σειρήνες του πολιτικού συστήματος που καταρρέει. Ολοι αύριο Τετάρτη 26/10 στις 3.30μμ έξω από τα ειρηνοδικεία της χώρας.


Οι ''σειρήνες του πολύ καλά  οργανωμένου περιχαρακωμένου, ομοούσιου και με κοινό στόχο και προσανατολισμό, πολιτικού συστήματος'' προσπαθούν να παραπλανήσουν, να δελεάσουν, να αποπροσανατολίσουν και τελικά να υποτάξουν το λαικό κίνημα και ειδικά το κίνημα κατά των πλειστηριασμών που γιγαντώνεται, με τεχνάσματα και πρακτικές του περασμένου αιώνα ξεπερασμένες χιλιοπαιγμένες και βαρετές σαν τον ''καλό και τον κακό αστυνόμο''.

Ολοι πλέον όμως γνωρίζουμε ότι στο παραμύθι τους, υπάρχει μόνο κακός.
Ο καλός είναι το τυράκι στη φάκα και τον διακρίνουμε τόσο στην υποκριτική στάση των συμβολαιογράφων που το μόνο που προσπαθούν να διασφαλίσουν, είναι να γλυτώσουν τις φάπες που έρχονται, όσο και στις κυβερνητικές εξαγγελίες για δήθεν προστασία της πρώτης κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο κάτι που αποσκοπεί στην ανακοπή της δυναμικής του κινήματος με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Αυτό όμως από μόνο του δεν μας αρκεί.

Η αδιαπραγμάτευτη θέση του κινήματος είναι κατατεθιμένη από καιρό και δεν είναι άλλη από ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, την άμεση αναστολή και πάγωμα όλων των πλειστηριασμών για οφειλές προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, για οφειλές που συσσωρεύτηκαν από την αρχή της κρίσης που δημιούργησαν, από το 2010 μέχρι και σήμερα.
Παράλληλα το κράτος ''να ενεργοποιήσει όπως οφείλει ελεγκτικούς μηχανισμούς'' για να αξιολογήσει και να διαχειριστεί όλες τις οφειλές με ''κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια'' διαγράφοντας άμεσα όσες δημιουργήθηκαν σαν αποτέλεσμα των καταστροφικών οικονομικών πολιτικών, απαιτώντας παράλληλα από όσους ''κρύφτηκαν πίσω από την κρίση'' και εκμεταλεύτηκαν την κοινωνική και οικονομική κατάσταση προκειμένου να μην πληρώνουν ενώ διέθεταν πόρους και εισοδήματα.
Μιλάμε για την μοναδική ρεαλιστική και βιώσιμη λύση που είναι και αδιαπραγμάτευτη.

Μπροστά όμως στις εξελίξεις που βλέπουν να έρχονται με τις κοινωνικές εκρήξεις προ των πυλών, το ξεπερασμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα προσπαθεί να αποτρέψει τη κατάρευσή του που είναι πλέον θέμα χρόνου.

Οι μαζικές και οργανωμένες κοινωνικές αντιδράσεις στα ειρηνοδικεία της χώρας έχουν πανικοβάλλει τόσο την κυβέρνηση όσο και το σύστημα που υπηρετεί απόλυτα προσηλωμένη στην τήρηση, την εφαρμογή και την υλοποίηση του συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τους δανειστές χωρίς να παρεκλίνουν στο ελάχιστο και με περισσότερο ζήλο από τις προηγούμενες υποτακτικές κυβερνήσεις του ξεπουλήματος και της καταστροφής.
Πλέον όμως είναι αναξιόπιστοι και δεν πείθουν.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στα ειρηνοδικεία της περιοχής τους, σε ένα ανένδοτο αγώνα χωρίς αύριο και με φόντο την Ελπίδα και το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α

(ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...