Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α επισημαίνει τη σπουδαιότητα και τη συνέχιση των μαζικών κινητοποιήσεων στους χώρους των κατά τόπους ειρηνοδικείων.


Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α επισημαίνει τη σπουδαιότητα και τη συνέχιση των μαζικών κινητοποιήσεων στους χώρους των κατά τόπους ειρηνοδικείων.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και το έδειξε ξεκάθαρα ο πανικός του κράτους τόσο με τη προσπάθεια καταστολής των κινητοποιήσεων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, όσο και από τις αγωνιώδεις προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ότι ''δεν γίνονται πλειστηριασμοί λαικής κατοικίας'' παρά μόνον πολυτελών κατοικιών στη περιοχή της Εκάλης.

Ο πανικός και η γελοιότητα της κυβέρνησης, φάνηκε για ακόμη μια φορά από τις σημερινές δηλώσεις Κουρουμπλή όπου έμεσα διέψευσε τη κυβέρνηση με τη δήλωσή του ότι πλέον δεν θα γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και τους δήμους.

Βέβαια πάλι του διέφυγε να μας διευκρινήσει τι θα γίνει με τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τις τράπεζες από τις οποίες ουσιαστικά καμμία προστασία πέραν του νόμου Κατσέλη (και αυτό με προυποθέσεις) δεν παρέχεται.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να τονίσουμε τη σημασία της συνέχισης των κινητοποιήσεων στη προσπάθεια ανατροπής μιας ακόμη υποτακτικής κυβέρνησης-εκτελεστικό όργανο των τραπεζιτών και των θεσμών, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες των κυβερνητικών κουκουλοφόρων.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α
(ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...