Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελία του κινήματος στον τηλεοπτικό σταθμό ''alpha'' με αφορμή ρεπορταζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου αναφέρεται σαν ''ρευματοκλοπή η επανασύνδεση ρεύματος'' από πολίτες.



                   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

22/11/2016
Με αφορμή το σημερινό ρεπορτάζ  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σας για την αδυναμία των νοικοκυριών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και την αναφορά της δημοσιογράφου που έκανε το ρεπορτάζ, για ‘’ρευματοκλοπή που έκανε η κυρία που μίλησε στο σταθμό σας’’ θέλουμε να σας επισημάνουμε και να καταγγείλουμε τα εξής.

Καμμία παράνομη πράξη (ρευματοκλοπή)  δεν συνιστά η προσπάθεια κάθε πολίτη που βρίσκεται στη δίνη της ανθρωπιστικής κρίσης που επέφεραν οι εφαρμοζόμενες ‘’συνειδητές καταστροφικές πολιτικές’’ να υπερασπιστεί το ‘’συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του στην ηλεκτροδότηση’’, το δικαίωμά του στη ζωή και φυσικά η επανασύνδεση δεν συνιστά ποινικό αδίκημα (ρευματοκλοπή).
  
Το αντίθετο μάλιστα, συνιστά καθήκον και υποχρέωση του κάθε πολίτη όταν στερείται την ηλεκτροδότηση και βυθίζεται στο σκοτάδι, ειδικά στα χρόνια που διανύουμε όπου συντελλείται ένα ‘’συνειδητό πολιτικό έγκλημα’’ σε βάρος του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού, σε βάρος της χώρας.

Για την ιστορία, ρευματοκλοπή, ποινικό αδίκημα δηλαδή, διαπράττεις μόνον όταν τεχνικά αποτρέπεις τον μετρητή να καταγράψει τη κατανάλωση ρεύματος, κάτι που στη περίπτωση της επανασύνδεσης δεν υφίσταται, αφού η καταγραφή γίνεται κανονικά και δεν υπάρχει παρέμβαση στον μετρητή.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που είναι σημαντικό και προκαλεί αλγεινή εντύπωση είτε γίνεται συνειδητά είτε από κακή ενημέρωση, είναι ότι η εντύπωση που δημιουργείται στη κοινή γνώμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι εντελώς λανθασμένη, προάγει τον ‘’κακό κοινωνικό αυτοματισμό’’ και συμβάλλει στην ‘’αρνητική διαμόρφωση της κοινής γνώμης’’ τόσο για τους πολίτες που έχουν το πρόβλημα όσο και για το κίνημα που αγωνίζεται να κρατήσει όρθια τη κοινωνία και να διατηρήσει ζωντανή την Ελπίδα, δίνοντας άλλοθι στη κυβέρνηση ώστε να συνεχίσει απερίσπαστη το καταστροφικό της έργο.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι εμείς σαν κίνημα έχουμε και ευελπιστούμε να έχουμε συνεχώς άψογη συνεργασία με το σταθμό σας, ώστε να αναδεικνύονται τα τεράστια κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν τη χώρα και τους πολίτες, όπως είναι οι πλειστηριασμοί και οι διακοπές ρεύματος και φυσικά θα είμαστε πάντα συνεργάσιμοι ώστε να ενημερώνεται η κοινή γνώμη, πάντα όμως με απόλυτη συνείδηση της ευθύνης ‘’όλων μας’’ απέναντι στους πολίτες που απευθυνόμαστε και με γνώμωνα την θετική συμβολή μας στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας τους, αλλά και της πίεσης προς τη πολιτεία προκειμένου να επιτευχθούν νίκες και να δοθούν πολιτικές λύσεις.

Θεωρώντας ότι στο μέλλον θα αποτραπούν τέτοιου είδους παρανοήσεις και παρερμηνείες.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...