Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Συμπολίτης μας με τη σύζυγο κατάκοιτη από ΣΚΠ κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο σε λίγες μέρες.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Ο συμπολίτης μας που μας μιλάει στη κάμερα όταν μέσα στον Αύγουστο ''οι φονιάδες της κατοχικής κυβερνησης τσίπρα'' του κόψανε το ρεύμα και μας κάλεσε να το επανασυνδέσουμε, αντιμετωπίζει πλέον τεράστιο πρόβλημα αφού πέρα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του που είναι κατάκοιτη με ΣΚΠ και φυσικά το οικονομικό, κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο μετά τις 15 του μήνα αν δεν βρεθεί λύση, επειδή η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος (που σημειωτέον διαθέτει 15 διαμερίσματα που νοικιάζει και ζει στη Δανία) του κάνει έξωση λόγω της αδυναμίας του να καταβάλλει ενοίκιο.
Το πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεστε είναι όχι απλά μεγάλο ΑΛΛΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ αφού η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ξεπερνά τα όρια του κοινωνικού ακτιβισμού που μπορούμε να του προσφέρουμε για να τον κρατήσουμε ''όρθιο'' και φτάνει τα όρια της βιολογικής εξόντωσης μέσα από τον κοινωνικό αποκλεισμό στον οποίο έχει περιέλθει.
Εμείς σαν κίνημα εξαντλήσαμε τα περιθώρια της Αλληλεγγύης αφού πέρα από το ότι του δώσαμε μια ανάσα ζωής από τον Αύγουστο με την επανασύνδεση, είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του για ευνόητους λόγους αλλά τώρα αυτό δεν αρκεί.

Γι'αυτό ζητάμε από όποιον μπορεί να βοηθήσει με ''οποιοδήποτε τρόπο'' και θέλει να ενημερωθεί, να επικοινωνήσει με μήνυμα, η στο τηλέφωνο 6941623331.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...