Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Προβοκάτσια με σκοπό να δημιουργηθούν επεισόδια πριν λίγη ώρα, όταν ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ που εδώ και μήνες ''έχουν εγκατασταθεί έξω από το ειρηνοδικείο Νίκαιας'' ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ''ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ'' τη συνέλευση που θα πραγματοποιούνταν στη είσοδο του κτιρίου ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ παίρνοντας θέση ανάμεσα μας σαν καλός νοικοκύρης.

Επειτα από διαπληκτισμούς και ''διαβουλεύσεις'' ο ασφαλίτης ''μεταφέρθηκε με δημοκρατικό τρόπο εκτός κτιρίου'' όπου εξακολουθούσε να προκαλεί απροκάλυπτα με προφανή στόχο, θυμίζοντας μας ''τον σκοπό για τον οποίο βρέθηκε σήμερα ανάμεσά μας''.

Το περιστατικό αυτό, μας γυρίζει στη σκοτεινή εποχή της ΧΟΥΝΤΑΣ όπου σε κάθε υποψία συγκέντρωσης ο χώρος γέμιζε με ασφαλίτες και γίνοταν καταγραφή και κάλεσμα στην ασφάλεια προς συμμόρφωση επιβεβαιώνοντας πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ, ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΟΚΕΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Η συνέχεια αύριο το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας όπου θα ζητηθούν εξηγήσεις και θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το συγκεκριμένο συμβάν.

Ο Αγώνας συνεχίζεται
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥΑ (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...