Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

KATAΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ



KATAΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

24/11/2016

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥΑ με αφορμή το νέο τραγικό περιστατικό στη Λάρισα που κινδύνεψε να καεί ζωντανό ένα τετράχρονο παιδί (βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική) όταν έπιασε φωτιά το διαμέρισμα που διέμενε, από κερί που είχε ανάψει η μητέρα του προκειμένου να φωτίζονται, επειδή η ΔΕΗ τους είχε καταδικάσει να ζουν στο σκοτάδι.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τη κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ για το διαρκές συνειδητό έγκλημα που διαπράττουν, βυθίζοντας στο σκοτάδι οικονομικά αδύναμες οικογένειες που βιώνουν την απόλυτη εξαθλίωση.

Τόσο η κυβέρνηση τσίπρα όσο και η διοίκηση παναγιωτάκη, θα πρέπει να απολογηθούν άμεσα τόσο για την ‘’παρολίγον δολοφονία’’ του τετράχρονου παιδιού, όσο και για το δράμα που συνεχίζουν να βιώνουν εκατομμύρια πολίτες που ζουν σε συνθήκες κατοχής και πολέμου, βυθισμένοι στο σκοτάδι και την απελπισία, χωρίς Ελπίδα  Αξιοπρέπεια και Περηφάνεια και χωρίς Ελπίδα για το μέλλον.

Εχουμε επανειλημένα καταγγείλει ότι αν συνεχιστεί η επιδεικτική βαρβαρότητα, η συνεχιζόμενη πίεση και η πρωτοφανής αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στη κοινωνία που καταβαραθρώνεται και αφανίζεται σταδιακά, ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ και γι’αυτό θα είναι απόλυτα υπεύθυνοι συνένοχοι και υπόλογοι όλοι όσοι αποτελούν το σημερινό κυβερνητικό μόρφωμα, τον κυβερνητικό ‘’θίασο της ντροπής της αθλιότητας και της καταστροφής’’                                                                

 Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά για ακόμη μια φορά.

Οπως αποδεικνύεται, η συγκεκριμένη ‘’εγκληματική συμμορία’’ δεν αντιλαμβάνεται τίποτα από όσα διαμοίβονται στη χώρα και τη κοινωνία, ζούνε το όνειρό τους και στον κόσμο τους και το μόνο που επιθυμεί είναι να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο γαντζωμένη στην εξουσία, έχοντας γυρίσει επιδεικτικά τη πλάτη στον κόσμο που τους εξέλεξε και διαλέγοντας ξεκάθαρα όχθη, αυτή του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, του επικαλυμμένου αυταρχισμού, του έρποντα φασισμού, του απόλυτου συντηρητισμού και του ταξικού εχθρού των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων της κοινωνίας.

Το τι θα επακολουθήσει αν δεν αλλάξουν ρότα, είναι εύκολο όλοι να το αντιληφθούμε, όμως σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το δεχτούμε.
Το κίνημά μας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται, δίνοντας παράλληλα αγώνα να κερδηθεί ‘’άλλη μια πολιτική μάχη’’ ώστε  να ανατραπούν όλες οι βάρβαρες, αντιλαικές, καταστροφικές πολιτικές και όσοι τις εφαρμόζουν


Ο Αγώνας συνεχίζεται
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΑΝΥΑ (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...