Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η γενοκτονία συνεχίζεται. Συνεχίζουν να μην έχουν καμμία επαφή με τη τραγική πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία. Ο βρώμικος και ανελέητος πόλεμος της ''διοίκησης της ΔΕΗ'' και της κυβέρνησης, ενάντια στα λαικά νοικοκύρια κλιμακώνεται.


Με το μπαράζ διακοπών ρεύματος μέσα στο χειμώνα και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, να συνεχίζεται από ''τη διοίκηση της ΔΕΗ και τη κυβέρνηση'', κλιμακώνεται ο ανελέητος πόλεμος ενάντια στα λαικά στρώματα που δοκιμάζονται σε συνθήκες πολέμου κατοχής και καταστροφής.

Δεκάδες κλήσεις και σήμερα στο κίνημά μας από απεγνωσμένους συμπολίτες μας που βυθίστηκαν στο σκοτάδι και την απελπισία από τη βάρβαρη επίθεση των συνεργείων της ΔΕΗ που ''κατ'εντολή της διοίκησης της επιχείρησης'', κόβει ανεξέλεγκτα το ρεύμα σε όλους όσους οφείλουν ποσά που δεν μπορούν να ρυθμίσουν και να εξυπηρετήσουν.

Ηδη από τη περασμένη Παρασκευή είχε διαφανεί το ''νέο κύμα αποκοπών'' επιδιώκωντας να παγώσουν και να τρομοκρατήσουν εκατοντάδες νοικοκυριά μέσα στο Σαββατοκύριακο, ειδικά όσους δεν είχαν τρόπο να το επανασυνδέσουν μόνοι τους.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας από τη Παρασκευή μέχρι σήμερα είχαμε ''πάρτι διακοπών'' με πάνω από 30 κλήσεις (το νούμερο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο) για επανασυνδέσεις που φυσικά έγιναν.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καλεί τους πολίτες σε διαρκή μαζική Αντίσταση προκειμένου να υπερασπιστούν το αναφαίρετο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους στο κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού, το δικαίωμά τους στη ζωή και συμμετέχει ενεργά στη μάχη προκειμένου να κρατηθεί όρθιος ο κοινωνικός ιστός που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά από τις καταστροφικές πολιτικές και τη μνημονιακή λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...