Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πάνε να μας σβήσουν και τα άστρα. Η κρίση χτύπησε τον Αλφα του Κενταύρου και την Ανδρομέδα. Τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ήταν και εκεί.



Για ακόμα μια φορά σήμερα το πρωί βρεθήκαμε με το διαστημόπλοιό μας στο διάστημα, κάπου μεταξύ του Αλφα του Κενταύρου και της Ανδρομέδας, όπου οι εξωγήινοι κόβουν το ρεύμα στους αλφακενταυρίτες και τους ανδρομεδίτες που δεν είναι ''συνεπείς στις γαλαξιακές τους υποχρεώσεις''.

Φαίνεται πως η κρίση πέρα από το τόπο μας χτυπάει και τον γαλαξία μας, απλά σε αυτούς κόβεται το ρεύμα σε αντίθεση με τη χώρα μας που ''δεν υπάρχει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα'' όπως ακριβώς μας είχε διαβεβαιώσει η σημερινή κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός ότι θα πετύχει.
Και το πέτυχε.

Πλέον και μετά τα πρώτα κρούσματα διακοπών ρεύματος σε ένα ''παράλληλο σύμπαν από το δικό μας'', αναμένεται τεράστιο κύμα εξωγηινομετανάστευσης προς τη γη και ειδικά τη ''γη της επαγγελίας την Ελλάδα που σταμάτησε τη καταστροφή, επανέφερε την Ελπίδα, ξεμπέρδεψε με το παλιό και χτίζει το αύριο''.

Σε αναμονή των πρώτων ''διαστημικών hot spot'' λοιπόν και με την ικανοποίηση ότι αυτά, δεν συμβαίνουν ση χώρα μας και πως θα μπορούσαν άλλωστε να συμβούν με μια κυβέρνηση της αριστεράς''.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...