Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζουν να εξοντώνουν ανεξέλεγκτα βυθίζοντας τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες στο σκοτάδι και την απόγνωση.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α με αφορμή την περίπτωση ζευγαριού ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη χωρίς εισοδήματα και με προβλήματα υγείας που απευθύνθηκε στο κίνημα μας επειδή ζει χωρίς ρεύμα εδώ και δέκα μέρες, καταγγέλει για ακόμη μια φορά τη διοίκηση της ΔΕΗ για κοινωνική αναλγησία και ''άκρατο γραφειοκρατικό φασισμό'' που χρησιμοποιείται σαν προκάλυμα για την υλοποίηση της καταστροφικής τακτικής της διοίκησης της επιχείρησης, που οδηγεί συνειδητά στη κοινωνική καταστροφή.

Το κίνημά μας έκανε παρέμβαση στην κυρία Αμανατίδου, διευθύντρια του πανελλαδικού δικτύου εμπορίας της ΔΕΗ από τη Δευτέρα 19/12/2016, ζητώντας να παρέμβει ώστε να επανέλθει το ρεύμα στους ηλικιωμένους, παίρνοντας τη διαβεβαίωση ότι θα ενημερωθεί ο προιστάμενος του υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης προκειμένου να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.

Σήμερα το πρωί ο ηλικιωμένος μετέβει στο υποκατάστημα αφού τον ενημερώσαμε και για τα χαρτιά που θα έπρεπε να καταθέσει και ''έπεσε σε τοίχο'' αφού ο προιστάμενος του είπε ότι δεν είχε ιδέα για τη περίπτωσή του.

Επικοινωνήσαμε το μεσημέρι με το γραφείο της κυρίας Αμανατίδου για να πάρουμε απαντήσεις γαιτί δεν ''τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα'' και αντιληφθήκαμε για ακόμη μια φορά, ότι ''πραγματικά οι άνθρωποι ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν'' και δεν έχουν καμμία επαφή με τη πραγματικότητα, μιας και ακόμη δεν ''θέλουν να αντιληφθούν'' ότι με τη τυφλή υπακοή στις εντολές της κυβέρνησης βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές'' ζητώντας μας να τους δώσουμε περιθώριο μέχρι αύριο για ''να μάθουν τι εχει συμβεί.

Αυτό που έχει συμβεί βέβαια είναι καταφανέστατο.
Εχουν εντολές να μην κάνουν βήμα πίσω εφαρμόζοντας πιστά τις άνωθεν εντολές εξόντωσης των κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προστατευθούν από τη μανία της επέλασης των βαρβάρων μέχρι να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της ΔΕΗ και να μην έχουν την υποχρέωση ''άσκησης κοινωνικής πολιτικής''.

Να σημειώσουμε εδώ πως η αποκοπή στη παροχή έχει γίνει από το κεντρικό καλώδιο που δίνει την ηλεκτροδότηση στο σπίτι με αποτέλεσμα η επανασύνδεση να είναι από δύσκολη έως αδύνατη.

Εμείς θα περιμένουμε μέχρι αύριο το μεσημέρι και αν δεν υπάρχει θετική εξέλιξη θα προβούμε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ευχόμενοι ταυτόχρονα να μην υπάρξει κάποια ''άσχημη εξέλιξη'' με την υγεία των δυο συμπολιτών μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...