Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

H κυβέρνηση τσίπρα συνεχίζει να δείχνει ‘’το φιλολαικό της πρόσωπο’’ παραδίδοντας τη ΔΕΗ στους κινέζους και τους γερμανούς και τους πολίτες που οφείλουν στη επιχείρηση, στα νύχια και τα δόντια των αρπακτικών και των τοκογλύφων.

H κυβέρνηση τσίπρα συνεχίζει να δείχνει ‘’το φιλολαικό της πρόσωπο’’ παραδίδοντας τη ΔΕΗ στους κινέζους και τους γερμανούς και τους πολίτες που οφείλουν στη επιχείρηση, στα νύχια και τα δόντια των αρπακτικών και των τοκογλύφων.

Και επίσημα εχθές ο εγκάθετος παναγιωτάκης (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της (ΔΕΗ) ανακοίνωσε την ανάθεση είσπραξης των οφειλών από ξένη εισπρακτική-τοκογλύφους για να αυξήσει την εισπραξιμότητα της εταιρίας.

Σαν επιχείρημα ανέφερε την αδυναμία είσπραξης οφειλών από τους πολίτες-καταναλωτές, κάτι που δυσχαιραίνει την ‘’ομαλή λειτουργία της επιχείρησης’’ και που δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Κοντολογίς, ‘’κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ τέλος’’, δηλαδή κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού της επιχείρησης που αναφέρει τη ΔΕΗ σαν επιχειρηση κοινής ωφέλειας και όχι σαν κερδοσκοπικό οργανισμό-επιχείρηση, αλλά και του συντάγματος που σαφώς αναφέρει πως το ηλεκτρικό είναι κοινωνικό αγαθό και το κράτος είναι να το παρέχει στους πολίτες σε κάθε περίπτωση.

Και όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια του επικείμενου ‘’ολοκληρωτικού ξεπουλήματος’’ της ΔΕΗ σε ξένα συμφέροντα.

Σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε για την υλοποίηση των πιο νεοφιλελεύθερων, βάρβαρων καταστροφικών, αντιλαικών πολιτικών που οδηγούν τη χώρα στο ξεπούλημα και τους πολίτες στην καταστροφή, την εξαθλίωση και την απόλυτη υποταγή.

Εμείς σαν ‘’ελάχιστο δείγμα’’ κατάδειξης της υποκρισίας, της μανίας για εξουσία, αλλά και του πολιτικού πραξικοπήματος και της απόλυτης μεταστροφής του κυβερνητικού συρφετού, παραθέτουμε ανακοίνωση της χαράς καφαντάρη, βουλευτού της τότε αντιπολίτευσης και σημερινής κυβέρνησης τον Δεκέμβρη του 2012, όταν και συμμετείχε στη συνάντηση με το ΔΣ της ΔΕΗ που οργάνωσε το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ με τη συμμετοχή και άλλων οργανώσεων και δήλωνε τα εξής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...