Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ.



ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ.
Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α πέρα από την ακτιβιστική του δράση με επανασυνδέσεις ρεύματος σε νοικοκυριά που έχουν άμεση ανάγκη ηλεκτροδότησης και απευθύνονται σε εμάς, όπως και τη περίοδο 2012-2015 έτσι και σήμερα έπειτα από την παρέμβασή μας στη διοίκηση της ΔΕΗ, απέσπασε συμφωνία Ελπίδας για χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους και βρίσκονται βυθισμένοι στο σκοτάδι και την απόγνωση.
 

Εμείς θεωρούμε ότι πέρα από τον κοινωνικό ακτιβισμό που είναι απαραίτητος στη καταληκτική φάση του δράματος, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα δίχτυ προστασίας, να συνδυάζεται ο ακτιβισμός με τις θεσμικές παρεμβάσεις, ώστε αρχικά να μην φτάνουν τα νοικοκυριά στον ξαφνικό θάνατο, αλλά και αν συμβεί κάτι τέτοιο να υπάρχει ο τρόπος να τους επαναφέρουμε στη κανονικότητα με άμεσο τρόπο βάζοντας τους και σε καθεστώς προστασίας.
 

Δεν ψάχνουμε να δημιουργήσουμε εχθρούς αλλά να χτίσουμε συμμαχίες προς όφελος της κοινωνίας, δεν μιλάμε με λόγια αλλά με πράξεις απόλυτης συνείδησης και ευθύνης.
 

Αυτό κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, αυτό κάνουμε και σήμερα με την συμφωνία που πετύχαμε με τη διοίκηση της ΔΕΗ προς όφελος των κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων συμπολιτών μας που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση σε όλο της το μεγαλείο και δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Σήμερα δίνουμε τα πρώτα ονόματα και τηλέφωνα συντονιστών που μπορούν να απευθύνονται από την ερχόμενη εβδομάδα όσοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, να ενημερώνονται, να στέλνουν τα δικαιολογητικά που θα αποτυπώνουν την οικονομική αδυναμία τους, προκειμένου να παρέμβουμε για να επανέλθει η ηλεκτροδότησή τους.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και για την υπόλοιπη χώρα.
*Αθήνα Σίσσυ Μπουκουβάλα 6982291628
Τάσος Καραγιώργος 6941623331
*Μέγαρα Στέργιος Τσαρτακλέας 6945665876
*Μεσολόγγι Ναύπακτος Χατζής Μιχάλης 6940522810

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...