Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ κατακλύζουμε το Σύνταγμα, αποκλείουμε το κοινοβούλιο, Ανατρέπουμε τη συμμορία που ξεπουλάει τη χώρα και αφανίζει τη κοινωνία.

Η μεθαυριανή Πέμπτη 18 του Μάη, ημέρα ψήφισης του πιο βάρβαρου και κοινωνιοκτόνου 4ου μνημονίου από τη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, αποτελεί ημέρα Ορόσημο για την εξελικτική πορεία της χώρας και για τον λαό.
Η παρουσία μας η η απουσία μας, θα σηματοδοτήσει την απαρχή αλυσιδωτών εξελίξεων αρνητικών η θετικών, θα σηματοδοτήσει το τέλος η την συνέχιση των καταστροφικών αντιλαϊκών βάρβαρων πολιτικών εξόντωσης, θα σηματοδοτήσει την Αντίσταση η την ολοσχερή παράδοσή μας στις ορέξεις της ντόπιας συστημικής ολιγαρχίας και της παγκόσμιας οικονομικής νομενκλατούρας που ζητάει αίμα, εξαθλίωση και υποταγή.
Θα πρέπει με τη παρουσία μας έξω από το κοινοβούλιο, να τους δυσκολέψουμε την εξίσωση και να τους αφαιρέσουμε το άλλοθι της ανοχής και αποδοχής του λαού αυτών των πολιτικών που του στερούν το παρόν, του διαγράφουν το μέλλον και τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.
Η παρουσία μας σαν δείγμα Ανυπακοής Αντίστασης και Ανατροπής μιας ακόμη, της πιο ενελέητης, βάρβαρης, νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης προθύμων και υποτελών, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων.
Την Πέμπτη το βράδυ κατακλύζουμε το Σύνταγμα, αποκλείουμε το κοινοβούλιο, Ανατρέπουμε τη συμμορία που ξεπουλάει τη χώρα και αφανίζει τη κοινωνία.
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...