Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση του κινήματος. Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το Κινημα Αλ.ανυ.α Μαχητες των Δρομων, έχει προσχωρήσει σε νεοεισερχόμενο στο πολιτικό στίβο φορέα, κάτι που έρχεται σε αντιδιαστολή με τις σταθερές από το 2011 Αρχές και Αξίες του κινήματος μας, το οποίο από τη στιγμή της ίδρυσής του έχει καταστήσει απόλυτα σαφές ότι το μόνο που υπηρετεί με συνέπεια και αυταπάρνηση, είναι ο κοινωνικός ιστός που εξαθλιώνεται, συνθλίβεται και αφανίζεται σταδιακά από το 2009 μέχρι και σήμερα και μόνο αυτός..

Ανακοίνωση του κινήματος.
Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το Κινημα Αλ.ανυ.α Μαχητες των Δρομων, έχει προσχωρήσει σε νεοεισερχόμενο στο πολιτικό στίβο φορέα, κάτι που έρχεται σε αντιδιαστολή με τις σταθερές από το 2011 Αρχές και Αξίες του κινήματος μας, το οποίο από τη στιγμή της ίδρυσής του έχει καταστήσει απόλυτα σαφές ότι το μόνο που υπηρετεί με συνέπεια και αυταπάρνηση, είναι ο κοινωνικός ιστός που εξαθλιώνεται, συνθλίβεται και αφανίζεται σταδιακά από το 2009 μέχρι και σήμερα και μόνο αυτός.
 

Σε καμμία στιγμή της πορείας μας ''δεν προσχωρήσαμε σε κανένα πολιτικό κόμμα και δεν εξαργυρώσαμε την υπεραξία των αγώνων που έχουμε δώσει και των νικών που έχουμε κατακτήσει'', με οποιασδήποτε μορφής ανταποδωτικά οφέλη και φυσικά δεν έχουμε υποκύψει σε σειρήνες προκειμένου να αναλάβουμε θεσμικό ρόλο και μοιράσματα πίτας σε κάθε επίπεδο.
 

Αυτό που πάντα κάναμε και θα κάνουμε, είναι η προσπάθεια συνεργασίας και διεύρυνσης σε κινηματικό επίπεδο είτε με άλλα κινήματα, είτε με πολιτικούς χώρους που βλέπουμε ότι υπάρχει περιθώριο συνεργασίας προκειμένου να επιτυγχάνουμε το απόλυτο σε κινηματικές δράσεις και να αποκομίζουμε περισσότερα οφέλη που θα τα αποδίδουμε στο μοναδικό χώρο που μας εκφράζει απόλυτα, στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και για τους οποίους αγωνιζόμαστε.
Τίποτε λιγότερο, τόποτε περισσότερο.
 

Ευνόητο δε είναι ότι επειδή το κίνημά μας κινείται ιδεολογικά στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς και του ''ριζοσπαστικού κέντρου'', όταν διακρίνουμε φαινόμενα που δεν εκφράζουν αυτό το οποίο υπηρετούμε και είναι ξεκάθαρο, σαφέστατο και αδιαπραγμάτευτο, να σταματάμε κάθε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για ευνόητους λόγους.
Και αυτό κάναμε και τώρα.
 

Με βάση τα παραπάνω γίνεται για ακόμη μια φορά σαφές προς όλους, ότι το κίνημά μας μπορεί να έχει υποχρέωση να ''εντάσσεται σε κατά καιρούς διαδικασίες συνεργασίας και λόγω της αποδυνάμωσης του λαικού κινήματος που έχει ανάγκη συνεργασιών, αλλά ήταν είναι και θα παραμείνει Αδέσμευτο από κάθε λογής θεσμική η πολιτική διεργασία, διατηρώντας ακέραια τη ''πολιτική του ταυτότητα'', την αυτονομία του, τις Αρχές, τις Αξίες, τα Ιδανικά, τους στόχους, τα οράματα και τη συνείδηση των μελών του που όχι μόνο δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν, αλλά μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν κατορθώσει να παραμένουν προσηλωμένοι στον αρχικό σκοπό της ίδρυσης του κινήματος παρά τους ανέμους που φυσούν στα Ιμαλάια.
 

Εμείς κάνουμε αυτό που γουστάρουμε, το κάνουμε επειδή έτσι μας αρέσει και επειδή ξέρουμε να το κάνουμε και καλά, θα συνεχίσουμε χωρίς κομματικές η άλλες ταμπέλες οι οποίες πάντα μας προκαλούσαν αλλεργία.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α Αδέσμευτοι μαχητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...