Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Το κάψιμο του Καρνάβαλου. Κάηκαν οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Χαλκοκονδύλη σε μια επιτυχημένη παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α.

Σε μια ακόμα απόλυτα επιτυχημένη παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στο κτίριο της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη, τα μέλη του κινήματος πέρα από την ουσία και το πνεύμα της κινητοποίησης που απέδωσε για μια ακόμη φορά τα μέγιστα, πραγματοποιήθηκε και το ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ στην είσοδο της επιχείρησης, με τα μέλη του κινήματος να καίνε εκτός από τους λογαριασμούς της ντροπής και σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συμβολική αλλά χαρακτηριστική της οργής που επικρατεί πράξη.

Στο ουσιαστικό κομμάτι της κινητοποίησης μας, έπειτα από την πίεση των μελών μας πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνάντηση με κορυφαία διοικητικά μέλη της ΔΕΗ προκειμένου να μεταδώσουμε τα μηνύματα θυμού και οργής μιας κοινωνίας που βράξει και είναι έτοιμη να εκραγεί και να εξεγερθεί, ενάντια σε όσους συνειδητά προσπαθούν να την εξοντώσουν και να την αφανίσουν.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της επιχείρησης είναι αντίθετοι στη προσπάθεια απαξίωσης και ξεπουλήματος της ΔΕΗ, αλλά και στη βαρβαρότητα με την οποία ο εγκάθετος του Τσίπρα Παναγιωτάκης, πρόεδρος της επιχείρησης αντιμετωπίζει τους συμπολίτες μας που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο βιώνωντας την εξαθλίωση και τον αποκλεισμό.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...