Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Δυναμικό αγωνιστικό παρών από τις 22 απλήρωτες καθαρίστριες του ΥΠΕΚΑ. Κατέβασε ρολά τις αγνόησε και δεν δέχτηκε συνάντηση ο Νεφελούδης.

Δυναμικό αγωνιστικό παρών έδωσαν σήμερα το πρωί έξω από το υπ. εργασίας οι 22 ''απλήρωτες καθαρίστριες'' του ΥΠΕΚΑ, που βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας και εργασιακού μεσαίωνα από τον Ιούνιο, παίρνοντας τις ζωές τους στα χέρια τους και διεκδικώντας το αυτονόητο.

Τα 22 κορίτσια διεκδικούν τόσο τα δεδουλευμένα τους όσο και την αναγνώριση της σύμβασής που είναι σε ισχύ μέχρι το Δεκέμβρη του 2017 με υπογραφή Σταθάκη ο οποίος δεν υπογράφει να πληρωθούν λόγω της υπόθεσης με το ελεγκτικό συνέδριο, σε αντιδιαστολή με το υπ. εργασίας που πληρώνει κανονικά τις καθαρίστριες που έχουν την ίδια σύμβαση.

Ο γγ του υπουργείου εργασίας Νεφελούδης, ''κατέβασε τα ρολά και ενώ αρχικά δέχτηκε να δεχτεί μόνο 2 εργαζόμενες, όταν απαιτήσαμε να ανέβουν 5 εργαζόμενες μαζί με αντιπροσωπεία 4 ατόμων από την ΑΔΕΔΥ, εκπροσωπους αλληλέγγυων κινημάτων και τον Π. Λαφαζάνη, αρνήθηκε, κρύφτηκε και διαμήνυσε ότι δεν είναι αρμόδιος αυτός αλλά ο Σταθάκης και η Γεροβασίλη, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το αληθινό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που αυτοαποκαλείται αριστερά και φιλολαική αλλά αποδεικνύεται η περισσότερο βάρβαρη, αντιλαική και πρόθυμη να αφανίσει τις λαικές τάξεις που πλέον νοιώθουν για τα καλά στο πετσί τους τα αποτελέσματα των κοινωνιοκτόνων πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση η κινητοποίηση είχε δυναμική και θορύβησε τους αρμόδιους που εξακολουθούν να αδιαφορούν, να εμπαίζουν και να φέρονται με απίστευτη αναλγησία και βαρβαρότητα ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ.

Το αγωνιστικό ραντεβού που έδωσαν τα 22 ηρωικά κορίτσια είναι για την ερχόμενη Δευτέρα στις 8πμ έξω από το ΥΠΕΚΑ όπου και καλούν σε αγωνιστική συμμετοχή και Αλληλεγγύη προκειμένου να διεκδικήσουν ''μαζί με τα οφειλόμενα, το δικαίωμά τους στην Ελπίδα και τη ζωή''.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...