Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η μάχη πλέον μεταφέρεται στη γειτονιά εκεί όπου δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παιχτεί το τελευταίο κεφάλαιο του έργου ‘’ξεπούλημα- λεηλασία-εξαθλίωση- υποταγή’’ δημιουργώντας πυρήνες Αντίστασης και Αγώνα έτοιμους να προασπίσουν και να διαφυλάξουν τη λαϊκή κατοικία, αποτρέποντας κάθε προσπάθεια υφαρπαγής που επιχειρείται, σε κάθε σπίτι συμπολίτη μας.



ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

*Αλλάζουμε τους κανόνες.
*Δρομολογούμε τις εξελίξεις.
*Μεταφέρουμε το πεδίο μάχης στις γειτονιές.
*Δίνουμε το σύνθημα Αγώνα Νίκης και Ανατροπής.

Η επίθεση ενάντια στα λαϊκά στρώματα από τις διαδοχικές κυβερνήσεις των υποτακτικών της τρόικας και των τραπεζιτών συνεχίζεται και κλιμακώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Επειτα από τη συνειδητή  και σκόπιμη αφαίρεση όλων των εργασιακών, ελευθεριακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και την οριστική κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος στη χώρα, που οδήγησαν  τους πολίτες στην οικονομική εξαθλίωση, την απόλυτη ανέχεια, τα συσσίτια και την απόγνωση, προχωρούν στο επόμενο και τελικό σχέδιο  που είναι η υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Το πανελλαδικό κίνημα κατά των πλειστηριασμών εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει έναν πρωτόγνωρο και νικηφόρο Αγώνα κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία της χώρας, αναγκάζοντας τη κυβέρνηση Τσίπρα να καταλύσει για ακόμα μια φορά το Σύνταγμα και να νομοθετήσει τους ‘’ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς’’ προκειμένου να κάμψει την Αντίσταση του λαϊκού κινήματος και να υλοποιήσει το σχέδιο  λεηλασίας της λαϊκής κατοικίας εκτελώντας το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους ντόπιους και ξένους τραπεζίτες και τα αφεντικά του στη Γερμανία.


Η μάχη πλέον μεταφέρεται στη γειτονιά εκεί όπου δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παιχτεί το τελευταίο κεφάλαιο του έργου ‘’ξεπούλημα- λεηλασία-εξαθλίωση- υποταγή’’ δημιουργώντας πυρήνες Αντίστασης και Αγώνα έτοιμους να προασπίσουν και να διαφυλάξουν τη λαϊκή κατοικία, αποτρέποντας κάθε προσπάθεια υφαρπαγής που επιχειρείται, σε κάθε σπίτι συμπολίτη μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση, καθήκον και υποχρέωση όλων όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι η απόλυτη συνειδητοποίηση από όλους ότι θα πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τις ήδη ενεργές κινήσεις πολιτών και να συμμετέχουν σε αυτές δυναμώνοντας τον Αγώνα τους, αλλά και να αντιληφθούν ότι αυτός ο Αγώνας δεν είναι υπόθεση κάποιων, αλλά υποχρέωση όλων, αφού στη δύσκολη εξίσωση  του κοινωνικού αφανισμού που επιχειρείται, συμμετέχουν και οι ίδιοι και βρίσκονται στην ‘’ίδια λίστα αναμονής’’ με όσους σήμερα αντιμετωπίζουν το φάσμα της έξωσης και της απόλυτης εξαθλίωσης, απλά δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά τους.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α  ‘’συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις και καλεί  όλους τους πολίτες’’ να συσπειρωθούν γύρω από τους ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΣΕΩΝ συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό αγώνα που δίνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για τη προάσπιση της λαικής κατοικίας και περιουσίας, δίνοντας το παρών στις δράσεις και τις συνελεύσεις ενημέρωσης, προκειμένου από κοινού να προασπίσουμε και να διεκδικήσουμε το μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας.

*ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ – ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.
*ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;
*ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
*H ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

‘’Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α  (‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ’’).
Επικοινωνία.  kinhmaalanya.blogspot.gr    e-mail   kinhmaalanya@gmail.com
Facebook  --- Κινημα Αλ.ανυ.α  Μαχητες των Δρομων----

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...