Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΧΟΙ.

Η υποτακτική κυβέρνηση Τσίπρα την ώρα που ο καταλανικός λαός που ζητά την Ανεξαρτησία του, δέχεται την απρόκλητη και βίαια επίθεση του στρατού κατοχής του Ραχόι, σιωπά και εξαπατά βγάζοντας μια αστεία ανακοίνωση που δεν θα την έβγαζε ούτε ο εκπρόσωπος τύπου της ισπανικής κυβέρνησης.

Σε αγαστή αρμονία και συνεργασία με τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μνημονιακά καθάρματα που στηρίζουν το κυβερνητικό συνοθύλευμα των αριστεροκάπηλων Κοτσαμπάσηδων και Κατσαπλιάδων που σφυρίζουν αδιάφορα έχοντας πάθει κώφωση, τύφλωση, αμνησία, λουμπάγκο και ξηροστομία από το συνεχές σκύψιμο και γλείψιμο, αδιαφορώντας για την ωμή φασιστική βία που ασκείται σε αθώους πολίτες στο όνομα του ''ευρωπαικού οράματος των τραπεζιτών και των τεχνοκρατών''

Είναι συνυπεύθυνοι, συνένοχοι και υπόλογοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην παγκόσμια οικονομική νομενκλατούρα προκειμένου να υλοποιήσουν τα βρώμικα σχέδια επικυριαρχίας και κατοχής της ευρώπης των λαών,από τους οικονομικούς και κοινωνικούς δολοφόνους που υπηρετούν.

Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τα εγκλήματα που διαπράττουν σε βάρος της χώρας και του λαού μας, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σαν καλοί κουκουλοφόροι ταγματασφαλίτες προδότες, ρουφιάνοι, εθελόδουλοι, υποτακτικοί και εντολοδόχοι των ευρωπαίων εντολέων τους.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...