Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Διακοπές ρεύματος. Ηρθε η ώρα ''όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους''.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τη ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα και σε κοινωνικά τιμολόγια με μεγάλες οφειλές, επιβεβαιώνει και δικαιώνει τα όσα σαν Κινημα Αλ.ανυ.α Μαχητες των Δρομων υποστηρίζαμε και προσπαθούσαμε να περάσουμε στους πολίτες ''ότι έρχονται''.

Εμείς κάναμε και κάνουμε το καθήκον μας όλα αυτά τα χρόνια στη πράξη, τόσο με τις χιλιάδες επανασυνδέσεις όσο και με τις θεσμικές μας παρεμβάσεις που έφεραν αποτελέσματα, ομως δυστυχώς δεν εκτιμήθηκαν και δεν στηρίχτηκαν όσο θα έπρεπε.
 

Πλέον η ευθύνη και η υποχρέωση να προασπίσουν το δικαίωμά τους στην ηλεκτροδότηση, ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς που έχουν την ανάγκη και δεν μπορούν να έχουν ρεύμα και καλούνται να πληρώσουν η να αλλάξουν πάροχο και να πάνε σε ιδιώτες και για τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταθέσει ψυχή και δεν διστάζω να πω ότι από τη συντριπτική τους πλειοψηφία ''εισπράξαμε αδιαφορία και περιφρόνηση''.
 

Παρ όλα αυτά συνεχίσαμε μέχρι και σήμερα να είμαστε δίπλα τους, όμως πλέον αυτό δεν αρκεί να τους αλλάξει τη καθημερινότητα αφού η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ''τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές'' και να τους βυθίσει στο σκοτάδι.
 

Το χάιδεμα των αυτιών πλέον όμως κάποτε παίρνει τέλος αφού θα πρέπει επιτέλους όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να υπερασπιστούν, αν το θεωρούν καθήκον τους, τις ζωές τους και επιτέλους να σταματήσουν να θεωρούν το κίνημα γραφείο κοινωνικών υπηρεσιών που το θυμούνται μόνο όταν το πρόβλημα αγγίζει τους ίδιους.
 

Αυτα που γράφω δεν είναι''σκληρή στάση'' αλλά η σκληρή πραγματικότητα που αν όλοι δεν την αποδεχτούν και δεν συνειδητοποιήσουν που πάμε, θα οδηγηθούμε προς την ολοσχερή καταστροφή χωρίς ελπίδα επιστροφής στη κανονικότητα.

Τάσος Καραγιώργος
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...