Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 27/11 στις 8πμ αποκλείοντας την είσοδο της διεύθυνσης εμπορίας της ΔΕΗ επί της οδού Πατησίων 27 απαιτώντας την απομάκρυνση του επικίνδυνου κυρίου μάνατζερ από το κρίσιμο αυτό πόστο και την άμεση επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά που είναι βυθισμένα στο σκοτάδι και την απόγνωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα μέλη του κινήματος μας δεν θα αποχωρήσουν, ξεκινώντας απεργία ''ΠΕΙΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ''.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ''ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ''.

Η κυβέρνηση Τσίπρα διάλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο της ρήξης με τη κοινωνία, τοποθετώντας στο κρίσιμο πόστο του γενικού διευθυντή εμπορίας, έναν αδίστακτο μάνατζερ του τζόγου τον πρώην διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου Ιντραλοτ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΑΚΗ, μια κρεατομηχανή που διαμελίζει και παράγει αίμα για να βγάλει κέρδη χωρίς κανένα δισταγμό και ενδοιασμό.

Εναν άνθρωπο που καλείται να διαχειριστεί τη ΔΕΗ με λογιστικό τρόπο και ''αλγόριθμους'' βγάζοντας από την εξίσωση τον παράγοντα άνθρωπο προκειμένου να φέρει σε πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε, την παράδοση της εταιρίας σε ξένα χέρια χωρίς ''βαρίδια''.

Μας το έδειξε ξεκάθαρα από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε, όταν στη προχθεσινή δίωρη συνάντηση με τον ίδιο και την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥ διευθύντρια πωλήσεων νοτίου Ελλάδος, είχαμε να κάνουμε με έναν αδίστακτο μάνατζερ που ούτε καν γνώριζε σε ποια επιχείρηση τοποθετήθηκε και τι ρόλο διαδραματίζει η ΔΕΗ από τη στιγμή της ίδρυσής της, δηλαδή τον δημόσιο χαρακτήρα της και την κοινωνική πολιτική που ασκεί όλα αυτά τα χρόνια με όλες τις κυβερνήσεις προκειμένου να παρέχει απρόσκοπτα το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού και να προστατεύει όλα τα λαϊκά νοικοκυριά, ειδικά σε εποχές όπως αυτή που σήμερα διανύουμε.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη αυτή δεν μας αφήνει άλλη επιλογή παρά το δρόμο της αντεπίθεσης και της ρήξης στη ρήξη με την βαρβαρότητα και την αδιαφορίς και της απαξίας των πολιτών που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 27/11 στις 8πμ αποκλείοντας την είσοδο της διεύθυνσης εμπορίας της ΔΕΗ επί της οδού Πατησίων 27 απαιτώντας την απομάκρυνση του επικίνδυνου κυρίου μάνατζερ από το κρίσιμο αυτό πόστο και την άμεση επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά που είναι βυθισμένα στο σκοτάδι και την απόγνωση.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα μέλη του κινήματος μας δεν θα αποχωρήσουν, ξεκινώντας απεργία ''ΠΕΙΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ''.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΤΑΡΙΑ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΥΠΑΚΟΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...