Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ''ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ'' ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ''ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ'' ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
*Αυτοί που έχουν παγιώσει τη καταστροφή, αυτοί που δικαίωσαν, νομιμοποίησαν, μονιμοποίησαν, απενοχοποίησαν, αθώωσαν και αποδίδουν άσπιλους και αμόλυντους τους μέχρι χτες ''κουκουλοφόρους τους γερμανοτσολιάδες τους τσολάκογλου τους προδότες τους υποτακτικούς των τραπεζιτών'' και ακολουθούν την ίδια άθλια ρητορική και τις ίδιες πολιτικές, ''δεν δικαιούνται δια να ομιλούν παρά μόνο να σιωπούν και να απομονωθούν σαν η λέπρα της ιστορίας''.

Το τελευταίο διάστημα κλιμακώνεται η επίθεση σε βάρος του λαικού κινήματος με συκοφαντικές και γκεμπελικές μεθόδους, με σκοπό να πληγεί το κύρος, να απαξιωθεί η παρουσία, να εκφυλιστεί η δράση και να αποδομηθεί ο σκοπός του διαχρονικού αγώνα μας με όλες τις εθελόδουλες και υποτακτικές κυβερνήσεις.

Η παρουσία μας τόσο στα ειρηνοδικεία, όσο και σε όλους τους χώρους που έχουν μετατραπεί σε ''βωμούς θυσίας με θύματα συμπολίτες μας'' που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση και τον κοινωνικό αποκλεισμό, δεν είναι κάτι άλλο από μια συνειδητή πράξη πολιτικής Ανυπακοής και κοινωνικής Ανατροπής, μια πολιτική πράξη ευθύνης με μοναδικό στόχο την άσκηση πίεσης προς όσους ασκούν εξουσία προκειμένου να προστατέψουν ''νομοθετώντας και όχι με ευχολόγια και αφηγήματα'' τον κοινωνικό ιστό που διαλύεται και αφανίζεται από τις εφαρμοζόμενες αντιλαικές- καταστροφικές πολιτικές.
Τα υπόλοιπα δεν μας αγγίζουν.

Το μήνυμα που στέλνουμε προς όλους, είναι ότι το κίνημα ήταν, είναι και θα είναι παρών στη πρώτη γραμμή του αγώνα, υπερασπιζόμενο το δίκαιο και το ηθικό σε βάρος του άδικου και του ανήθικου που ''υπηρετούν με ζήλο και αυταπάρνηση'' όλοι οι υπηρέτες των τραπεζιτών και των δανειστών με αποκορύφωμα τη σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα, κλείνοντας τα αυτιά σε σειρήνες, συκοφάντες, παπαγαλάκια και κάθε μνημονιακό υπηρέτη ''που κάνει τη δουλειά που του έχουν αναθέσει.

Το κίνημα δεν προστατεύει βίλες με πισίνες και μεζονέτες στα ειρηνοδικεία, δεν συνδέει ρεύματα σε σπίτια εφοπλιστών, δεν ανοίγει τα διόδια να περάσουν οι βιομήχανοι όπως μας συκοφαντούν προκειμένου να ακυρώσουν τον πολιτικό αγώνα μας και να αλλάξουν την ατζέντα για να συνεχίσουν ακάθεκτοι να εφαρμόζουν πολιτικές εξόντωσης.

Στη βρώμικη προπαγάδα και τη συκοφάντηση, απαντάμε με κινηματικά αντανακλαστικά, συσπείρωση και αγώνα.

*Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, δυναμώνουμε τη παρουσία μας στα ειρηνοδικεία και σε όλους τους χώρους που συντελλούνται κοινωνικά εγκλήματα και εφαρμόζονται πολιτικές λεηλασίας και ξεπουλήματος.
*Υπερασπιζόμαστε το παρών, διεκδικούμε το μέλλον.
*Δεν λογοδοτούμε σε κανέναν συκοφάντη και κανένα φερέφωνο των τραπεζιτών και των δανειστών.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...